Elektrikleri kesilen özel hastanenin yoğun bakımında can pazarı

İstanbul'da bir özel hastanede elektrik trafosunda meydana gelen arıza sonrası peş peşe patlamalar yaşandı. hastanede elektriklerin kesilmesi ile birlikte yoğun bakım hastaları da başka hastanelere sevk edildi.

Elektrikleri kesilen özel hastanenin yoğun bakımında can pazarı

İstanbul Bakırköy'de bulunan bir özel hastane zincirinin şubesinde ana elektrik trafosunda yangın çıktı. trafoda peş peşe patlamalar meydana gelirken bazı sistemlerin yanması ile beraber hastanenin elektrikleri kesildi.

YOĞUN BAKIMDA ADETA CAN PAZARI

Elektrikleri kesilen Özel hastanede yoğun bakımı hastalarının da olduğu öğrenilirken sorunun kısa sürede çözüme kavuşamayacak olması nedeniyle hastalar için tahliye kararı verildi. bunun üzerine hastalar ambulanslarla özel hastanenin yakınında olan şubelere sevk edilmeye başlandı.

Yangının elektrik sistemine giren kedi nedeniyle kaynaklandığı öğrenilirken kedinin telef olduğu da gelen bilgiler arasında yer aldı. olay sırasında can kaybı yaşanmazken hastanede Dün bütün randevular iptal edildi. Hastanenin Sadece kalp krizi gibi acil müdahale vakalarında bakmaya devam ettiği öğrenilirken tam anlamıyla hizmetin ancak 3 gün sonra başlayabileceği açıklandı.