İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için en doğal çözüm! Ağrısız ve acısız!

Başta kadınlar olmak üzere istenmeyen tüylerinizden kurtulmanın yöntemi açıklandı. En doğal çözüm haberimizin devamında!

İstenmeyen tüylerinizden kurtulmak için en doğal çözüm! Ağrısız ve acısız!

İstenmeyen tüylerden kurtulabilmek için lazer epilasyon, ağda, tüy dökücü kremler ve jilet gibi pek çok yöntem bulunuyor. Hepsinin kökünden kurtulabilmek için en kesin çözüm olan lazer epilasyonun bile yüzde 90 oranında geri çıkma ihtimali var. Çektiğiniz acılar ve ödediğiniz paralar da cabası!

Evinizde uygulayacağınız en doğal yöntem ile istenmeyen tüylerinizden ağrısız ve acısız bir şekilde kurtulabilirsiniz! Hem de bedava bir şekilde! Bu işlemi uygulamak için lazım olan tek şey su ve ceviz kabuğu!

GEREKLİ MALZEMELER

2-3 adet kuru ceviz kabuğu

1 su bardağı su

cevi.png

NASIL YAPILIR

Kuru ceviz kabuklarını kendinize ve etrafına zarar vermeyecek şekilde tamamen kül olana kadar yakın. Yanan ceviz kabuklarının külünü temiz bir kaba alın. Küller kremsi bir kıvam alana kadar üzerine su ilave edin. (suyu birden eklemeniz istediğiniz kıvamı elde etmeniz konusunda sorun oluşturabilir)

Elde ettiğiniz karışımı 12 saat bekletin. Sonrasında bu karışımı istenmeyen tüylerin üzerine sürüp yarım saat beklettikten sonra su ile durulayın. Bu işlemi günde 3 defa ve 3 gün ard arda uygulayın. 1 ay aranın ardından aynı rutini bir kez daha uygulayın!