Kahve alışkanlığı kahvaltıya dönüşenler, dikkat! Vücuda bir etkisi daha ortaya çıktı!

Aç karnına kahve içmek dışarıdan güzel gibi gözükse de vücuda yeni bir etkisi daha ortaya çıktı. İşte detaylar…

Kahve alışkanlığı kahvaltıya dönüşenler, dikkat! Vücuda bir etkisi daha ortaya çıktı!

Günlük koşturmacanın yorgunluğunu bir türlü atamayanlar ve sabah uyandığında kendini dinç hissedemeyenler için son birkaç yıldır çok yaygın bir seçenek oluştu; kahve. Kahvaltı etmek yerine kahve içmeyi tercih eden bireyler çoğunlukta. Ancak dikkat! Aç karnına kahve içmenin bir etkisi daha ortaya çıktı! Pek aç karnına kahve içmek neden zararlı?

cofe.png

Günün yoğun koşuşturmacasında kahvaltı hazırlamak zor gelenler ya da sabah kahve içmeden kendime gelemiyorum diyenler için bu yazımız. Yurt dışında bir doktorun yapmış olduğu çalışmada bazı veriler kaydedildi. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizin devamında…

AÇ KARNINA KAHVE İÇMEK

Aç karnına içilen bir fincan kahvenin birçok rahatsızlığı tetiklediği yapılan araştırmalar sonucunda ortaya kondu. Bunların başında; bağırsak hasarı, akne, saç dökülmesi, şişkinlik, anksiyete, ağrılı regl ve tiroid gibi hastalıklar geliyor. Tiroid hakkında konuşmamıza gerek yok; biliyorsunuz ki birçok hastalığın başlangıcı tiroidlerden geçmektedir.

turkis.png

BİR KERE DAHA DÜŞÜNÜN

Sabahları kahve içerek kendinize geldiğinizi ancak organlarınızı içten içe yıprattığınızı bir kere daha gözden geçirmenizi tavsiye ederiz.