Manisa'da hışırtı şikayeti ile doktora giden kadının kulağından çıkan şoke etti

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan bir kadın kulağında hışırtı olduğu şikayeti ile doktora başvurdu. doktorların yaptığı kontrolde kadının kulağında Yuva Yapmış canlı bir örümcek olduğu belirlendi.

Manisa'da hışırtı şikayeti ile doktora giden kadının kulağından çıkan şoke etti

Manisa'da yaşayan Fatma Arık isimli kadın kulağında hışırtı olduğu iddiası ile Salih ile özel bir hastaneye başvurdu. Kulak burun boğaz Polikliniğinde muayene edilen kadının kulağında Yuva Yapmış canlı bir örümcek olduğu belirlendi. Yaşlı kadın hayatının şokunu yaşarken kulak burun boğaz uzmanı Operatör Doktor Mehmet Türkyılmaz kadının kulağındaki örümceği canlı bir şekilde çıkardı.

ÖRÜMCEK KADININ KULAĞINA YUVA YAPMIŞ

72 yaşındaki kadın kulağındaki hışırtı şikayeti ile hastaneye giderken Operatör Doktor Mehmet Türkyılmaz yaptığı açıklamada kulağı kamera ile müdahale ettiklerini ve içinde canlı bir örümcek olduğunu görünce büyük şok yaşadıklarını söyledi. Canlı bir şekilde kadının kulağına yuva yapan örümceği çıkardıklarını belirten Türkyılmaz, daha önce de buna benzer vakalarla karşılaştıklarını ifade etti. Ancak ilk kez kulak içinde canlı bir örümcek gördüğünü belirten Türkyılmaz, kulaktan çıkarılan örümceğin yeniden doğal yaşamına salındığını dile getirdi.