14 Mayıs seçiminde yalnızca 2 ezeli rakip kaldı! Sinan Oğan seçim programlarını iptal etti!

Gündem git gide kızışıyor. Muharrem İnce’nin geri çekilmesinin ardından Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği konuşuluyor! Tüm programları iptal etti.

14 Mayıs seçiminde yalnızca 2 ezeli rakip kaldı! Sinan Oğan seçim programlarını iptal etti!

14 Mayıs seçiminde yalnızca 2 ezeli rakip kaldı! Sinan Oğan seçim programlarını iptal etti! Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adaylar hakkında yeni gelişmeler yaşanıyor. Memleket İttifakı Adayı Muharrem İnce hakkında çıkan iddiaların ardından bugün partisinin önünde yaptığı açıklama ile istifa ettiğini duyurdu. Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ile ilgili istifa iddiaları gündeme geldi.

Tüm dünya Türkiye’de gerçekleşecek olan seçime 3 gün kala yaşanan gelişmeleri hayretle takip ediyor. Muharrem İnce’nin adaylıktan geri çekilmesinin ardından ortaya Sinan Oğan ile ilgili yeni iddialar atıldı. Adana’daki programının ardından yarınki programı Antalya’yı iptal ederek Ankara’ya gittiği öğrenilen Sinan Oğan ortaya atılan iddialara karşı beklenen soruları yanıtladı!

har-001.png

MİLLETİM İÇİN

Muharrem İnce, adaylıktan geri çekilirken ‘Seçimi kaybettiklerinde suçu benim üzerime atmamaları için geri çekiliyorum. Bunu kendim için değil milletim için yapıyorum’ şeklinde konuştu ve istifasını verdi. Genel merkezden ayrılırken duygulu anlar yaşandı ve ‘Mecliste Atatürk’çü gençleri unutmayın, hadi bakalım her evden en az 1 oy Memleket Partisi’ne!” ifadelerini kullandı.

ogan.png

BİZİM YERİMİZE ÇEKİLEBİLİR

Yaşanan durum ardından hakkında çıkan iddialara karşı Sinan Oğan ilk yanıtı verdi. Sözlerinde ise şu ifadeleri kullandı:

“Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir.” Muharrem İnce’nin seçimden adaylığını çekmesinin ardından tüm dengeler değişti. Kararı ise 14 Mayıs’ta sandık başına giden halk verecek. Siyasi gelişmeler başta olmak üzere en güncel bilgilere anında haberdar olmak için haberlerimizi takipte kalın.