Adana’da HÜDA PAR il Başkanlığı’na saldırı! İl sekreteri hayatını kaybetti

Dul kadınları sahiplendireceğiz dediği sözler ile bilinen HÜDA PAR’ın Adana İl Başkanlığı’na bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. İl sekreteri saldırıda yaşamını yitirdi.

Adana’da HÜDA PAR il Başkanlığı’na saldırı! İl sekreteri hayatını kaybetti

Adana’da HÜDA PAR il Başkanlığı’na saldırı! İl sekreteri hayatını kaybetti Bugün akşamüzeri 17.00 civarlarında Adana’nın Seyhan ilçesinde yer alan HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırı gerçekleştirildi. İl başkanlığına giren saldırgan HÜDA PAR Adana İl Başkanı Salih Demir ile il sekreteri Sacit Pişkin'e bıçak ile saldırdı. İl Başkanı Demir ve il sekreteri Pişkin olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

sald.png

HAYATINI KAYBETTİ

Tedavi için hastaneye kaldırılan il sekreteri Sacit Pişkin doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. İçişleri Bakanı Yerlikaya saldırı hakkında açıklama yaparak kimliği belirsiz saldırganın tutuklandığı ve güvenlik önlemleri için binanın çevresinde ekiplerin yer aldığını duyurdu. Bunun yanı sıra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğu gerçekleşen saldırıyı kınayarak başsağlığı dileklerini iletti.