AK Parti Mansur Yavaş'ın karşısına kimi çıkaracak? İsmail Küçükkaya yazdı

Gazeteci İsmail Küçükkaya'dan bomba gibi bir iddia geldi. AK Parti'nin Ankara adayı açıklandı. Peki AK Parti Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına kimi çıkaracak?

AK Parti Mansur Yavaş'ın karşısına kimi çıkaracak? İsmail Küçükkaya yazdı

Türkiye'ye yerel seçimlere doğru adım adım ilerlerken Gazeteci İsmail Küçükkaya'dan bomba gibi bir iddia gündeme geldi. Meclis açılışında AK Partililerle görüştüğünü söyleyen İsmail Küçükkaya, Ankara'da Mansur Yavaş'ın karşısına çıkacak adaya açıkladı. Peki AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?

AK PARTİ'NİN ANKARA ADAYI KİM OLACAK?

Gazeteci İsmail Küçükkaya, Mevlit resepsiyonunda kulis bilgilerini paylaştı. Devlet Bahçeli ile de görüşme fırsatı bulduğunu söyleyen İsmail Küçükkaya, Bahçeli'nin seçimlere ittifakla gidilmesinden yana olduğunu dile getirdi.

AK Parti'de ittifak istemeyen milletvekillerinin de olduğunu belirten İsmail Küçükkaya, yine de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuya karar vereceğini söyledi. Ayrıca AK Parti'nin Ankara adayı ile ilgili de önemli bilgiler aldığını söyleyen İsmail Küçükkaya, Mansur Yavaş'ın karşısına çıkacak ismin Turgut Altınok olduğunu dile getirdi.