AK Parti'de istifa depremi

Yerel seçimlere doğru geri sayım sürerken AK Parti'den peş peşe istifa haberleri geldi. AK Parti Ümraniye Belediyesi'nde 3 meclis üyesi partilerinden İstifa ederek yeniden refah partisine geçti.

AK Parti'de istifa depremi

AK Parti peş peşe istifa depremi ile çalkalandı. Yeniden Refah Partisi genel başkanı Fatih Erbakan, bugün Ümraniye Belediyesi Ak Parti meclis üyeleri ile bir araya geldi. AK Parti'den istifa eden 3 meclis üyesi Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Fatih Erbakan, partilerinden istifa ederek kendi partisine katılan Orçun Şekercioğlu, Mehmet mantar ve Ahmet Aslan Özkan rozetlerini takdim etti.

FATİH ERBAKAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Fatih Erbakan rozetleri takdim ettiği tören sırasında yaptığı açıklamada Ümraniye Ak Parti belediye meclis üyesi ve aynı zamanda belediye başkan vekili olan Orçun Şekercioğlu ile 2 meclis üyesinin daha AK Parti'den Yeniden Refah Partisi'ne geçtiğini belirtti. Partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takdim ettiğini belirten Fatih Erbakan, Türkiye genelinde hızlı bir şekilde katılımların sürdüğünü söyledi. Bundan sonra katılımların daha da hızlanarak devam edeceğini belirten Fatih Erbakan, Ümraniye Belediyesi'nde de Yeniden Refah Partisi meclis grubunun yeni isimler sayesinde kurulacağını dile getirdi.