Ak Parti’de yeni atama: il başkanı değişti

Genel seçimlerin ardından hızla yerel seçimlere hazırlık yapan siyasi partilerden Ak Parti, Kayseri, Samsun, Gaziantep, Kilis, Ardahan ve Malatya il başkanlıklarında yeni atama yaptı.

Ak Parti’de yeni atama:  il başkanı değişti

Ak Parti’de yeni atama: il başkanı değişti Türkiye’de çok önemli bir genel seçim geride kalırken; yerel seçimler için geri sayım başladı ve çalışmalar sürüyor. Tüm siyasi partiler çalışmalarını yürütürken; Ak Parti grubundan yeni değişiklikler duyuruldu. Yerel seçimler için rehavet istemediğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşkilatlarının çalışmalarını sürdürmesini istedi. Bu kapsamda yeni değişikliklere giden Erdoğan, il başkanını değiştirdi.

Ak Parti Teşkilat Balkanlığı tarafından sosyal medyada yapılan bir paylaşımda; Kayseri İl Başkanlığına Fatih Üzüm, Samsun İl Başkanlığına Mehmet Köse, Gaziantep İl Başkanlığına Murat Çetin, Kilis İl Başkanlığına Zihni Serhan Diyarbakırlı, Ardahan İl Başkanlığına Ersin Yılmaz ve Malatya İl Başkanlığına Namık Gören’in atandığı paylaşıldı.

karar.png

TEŞEKKÜR MESAJI

Görevden alınan il başkanlarına teşekkür dilekleri iletilirken; yeni göreve getirilen 6 il başkanı için de görevlerinde başarılar dilendi. Yerel seçimler için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.