AK Parti'nin İBB adayı olacağı iddia edilen eski bakan sahaya indi

AK Parti'de İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için Konuşulan isimlerden olan eski Ulaştırma ve altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu sosyal medya hesabından bir video paylaşarak sahaya indiğini duyurdu.

AK Parti'nin İBB adayı olacağı iddia edilen eski bakan sahaya indi

AK Parti, Ocak 2024'te yapılması planlanan ve yerel seçimler için hazırlıklara başladı. AK Parti'nin özellikle İstanbul ve Ankara adayları merak konusu olmuştu. İstanbul için eski bakan Karaismailoğlu'nun da adı geçiyordu. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan eski bakan İstanbul Sokaklarında vatandaşlarla bir araya geldiğini duyurdu. Eski bakan Adil Karaismailoğlu'nun bu paylaşımı sahaya indi yorumlarına sebep oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

AK Parti ile eski bakan Adil Karaismailoğlu, son günlerde İstanbul adayları arasında anılıyor. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Karaismailoğlu vatandaşlarla İstanbul Sokaklarında bir araya geldi. Adil Karaismailoğlu sosyal medyada yaptığı paylaşımına “Gücümüzü Milletimizin Bize Olan Sevgisinden Alıyoruz. Bu sevgiyle, Türkiye'yi büyük hedeflere taşıyoruz. Durmadan, yorulmadan, gece gündüz demeden hep daha ileriye..." notunu da düştü.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

İstanbul Beyoğlu sokaklarında gezen Adil Karaismailoğlu'na eski Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’da eşlik etti. Karaismailoğlu sokakta vatandaşlarla sohbet ederken aynı zamanda taleplerini de dinledi.