AK Parti'nin İstanbul adayı Ali Yerlikaya mı?

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken AK Parti'nin İstanbul adayı ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi. Peki AK Parti'nin İstanbul adayı Ali Yerlikaya mı olacak?

AK Parti'nin İstanbul adayı Ali Yerlikaya mı?

AK Parti yerel seçim hazırlıkları için Düğmeye bastı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine yavaş yavaş aday belirleme çalışmaları başlıyor. özellikle 7 Kasım'da yapılacak olan AK Parti MYK sonrası çalışmaların daha da hızlı olacağı düşünülüyor. AK Parti'nin adayları ilan edeceği tarihin ise 30 Ocak 2023 olduğu konuşuluyor. tüm bu gelişmeler yaşanırken AK Parti'nin İstanbul adayı ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

Yerel seçimler öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önemli bir hazırlık içinde olduğu iddia edildi. iddiaya göre Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin İstanbul adayı olarak bomba bir ismi düşünüyor. Mafi Eğilmez'in iddiasına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerel seçimlerde İstanbul'da düşündüğü isim İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya.

Ancak sosyal medya kullanıcıları bunun uzak bir ihtimal olduğunu düşünüyor. Ali Yerlikaya son dönemlerde İçişleri Bakanı olarak önemli işler başarmış durumda. o sebeple Ali Yerlikaya'nın Görevine devam edeceği İstanbul içinde başka bir adayın gündeme Geleceği tahmin ediliyor.