AK Parti'nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu

2024 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken adaylarda merak konusu olmuştu. AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayını Fatih Altaylı açıkladı.

AK Parti'nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı belli oldu

2024 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru Geri sayım başladı. Bir yandan da partilerin aday çalışmaları sürüyor. Yerel seçimler öncesinde Ekrem İmamoğlu Dün bomba gibi açıklamalar yapmış ve yeniden aday olacağının sinyalini vermişti. Ekrem İmamoğlu’nun bu açıklaması sonrası karşısına AK Parti'den kimin çıkacağı merak konusu olmuştu. Fatih Altaylı AK Parti'nin adayını yazdı. AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi adayı kim olacak?

EKREM İMAMOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Ekrem İmamoğlu dün yaptığı basın toplantısı ile birlikte 2024 yerel seçimlerinde aday olacağı yönünde sinyaller verdi. Her ne kadar ben adayım demedim dese de Ekrem İmamoğlu’nun açıklamaları bu yönde yoruldu. CHP'nin adaya Ekrem İmamoğlu olacaksa AK Parti'nin adayı kim olacak sorusunun yanıtı da merak konusu olmuştu. Fatih Altaylı Beştepe’de öne çıkan o ismi yazdı. Peki AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim olacak?

AK PARTİ'NİN İBB ADAYI KİM OLACAK?

Fatih Altaylı bugün kaleme aldı köşe yazısında Ekrem İmamoğlu’nun CHP genel başkanlığından vazgeçtiğini söyledi. Yeniden İBB adayı olmaya hazırlanan Ekrem İmamoğlu’nun rakibinin kim olacağını da bildiğini söyleyen Fatih Altaylı Beştepe’ye yakın kaynaklardan istihbarat aldığını iddia etti. AK Parti'nin İBB adayının uzun yıllardır görev yapan bir isim olduğunu belirten Fatih Altaylı adayın eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu olacağını öne sürdü.