Akşener parası olmadığı için TOGG alamayacağını söyledi

Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuk olduğu canlı yayında kendisine sorulan ‘TOGG’ sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Akşener’in ‘TOGG alacak mısınız?’ sorusuna verdiği yanıt çok konuşuldu.

Akşener parası olmadığı için TOGG alamayacağını söyledi

Sözcü TV’deki Liderler Özel programına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündeme dair çok önemli değerlendirmelerde bulundu. Açıklamaları ve kendisine yöneltilen sorulara verdiği yanıtlarla gündem olan Akşener, TOGG ile ilgili soruya yanıtıyla da gündemde en üst sıralarda yerini aldı. İşte İYİ Parti lideri Meral Akşener’in TOGG ile ilgili soruya verdiği yanıt ve tüm detaylar…

MERAL AKŞENER TOGG ALACAK MI?

Konuk olduğu canlı yayında TOGG sorusuna verdiği yanıtla kısa sürede gündemde ilk sıralara yerleşen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘TOGG alacak mısınız?’ sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Canlı yayında sunucunun kendisine sorduğu ‘TOGG alacak mısınız?’ sorusuna yanıt veren Akşener şu ifadeleri kullandı; ‘Benim o kadar param yok. Ben emekliyim. Ben o emekli maaşımın bir aylığını Kılıçdaroğlu’nun kampanyasına yatırdım. Kocama bir sorayım bakalım onun alabilecek durumu var mı? Varsa alırız. Bizim şu anda kişisel olarak arabamız yok. Ama TOGG alabiliriz. Bakayım adamın parası var mı. Gerçekten bilmiyorum.’ dedi.

aksener-parasi-olmadigi-icin-togg-alamayacagini-soyledi.jpg

TOGG FİYATLARI

Yerli ve milli araç TOGG’un ‘T10X’ ismini verdiği akıllı cihazı iki farklı donanım seviyesi ve iki batarya seçeneği ile 953 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. T10X’in fiyatları şöyle, V1 RWD Standart Menzil 953 bin TL, V2 RWD Standart Menzil 1 milyon 55 bin TL, V2 RWD Uzun Menzil 1 milyon 215 bin TL.

aksener-parasi-olmadigi-icin-togg-alamayacagini-soyledi-001.jpg