Ali Dursun Memleket Partisi’nden istifasını açıkladı! Nedenini duyan şok oldu!

Memleket Partisi’nin kurucu üyelerinden Ali Dursun, bakın ne gerekçe göstererek Memleket Partisi’nden istifasını verdi!

Ali Dursun Memleket Partisi’nden istifasını açıkladı! Nedenini duyan şok oldu!

Ali Dursun Memleket Partisi’nden istifasını açıkladı! Nedenini duyan şok oldu! Seçimlere 33 gün kala aday gruplar tarafında birbirleri arasında atışmalar devam ederken; partilerin kendi içlerinde de süregelen iç çatışmalar devam ediyor! Memleket partisinin kurucu üyelerinden Ali Dursun kendince haklı olduğu bir sebep ile partiden istifasını verdi! Bakın Ali Dursun’un istifa etmensin sebebi ne?

Genel Başkanı Muharrem İnce olan Memleket Partisi’nin 54 kurucusundan biri olan Ali Dursun sosyal medyadan bir paylaşım yaparak gündeme bomba gibi düştü! Ali Dursun’un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

“Memleket Partisi seçimi kazanmak için uğraşmıyor, iktidara seçimi kaybettirmeye çalışıyor! Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında gerçekleşecek olan seçimler belki de ülkemizin kaderini yeniden yazacak ve yüzyıllar boyunca konuşulacak bir seçim gerçekleşecek!

ince.png

PARTİMİZ FARKINDA DEĞİL

Bu seçimin ne kadar ciddi bir seçim olduğunu partimiz maalesef ki idrak edebilmiş değil! Kurulduğu zamandan bu yana içerisinde olduğum ve siyaset yaptığım Memleket Partisi’nin bu zamana dek yaşanan bunca olaya sessiz kaldım ancak, zaman artık adil, şeffaf ve dik durma vaktidir!

ENTRİKALAR DÖNÜYOR

Bu zamana dek sessiz kalmamın tek sebebi partimizin ve Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin zarar görmemesi içindir ancak artık sessiz kalamayacağım! Milletvekili adayı seçimlerinde parti içerisinde dönen entrikalar ve yöneticilerin yozlaşmasından dolayı artık istifa ediyorum!”