Anket sonuçları Akşener’i yanılttı

14 Mayıs seçimlerine doğru gündem oldukça yoğun ilerlerken seçim hazırlıklarına devam eden siyasi partilerde de hareketli günler yaşanıyor. Millet İttifakı cephesinde de seçim hazırlıkları devam ederken Akşener’den yeni bir açıklama geldi.

Anket sonuçları Akşener’i yanılttı

14 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek olan seçimler öncesinde siyasetin ve Türkiye’nin ana gündem maddelerinden biri de seçim. Seçimle ilgili tüm gelişmeler ve siyasi parti liderlerinin açıklamaları yakından takip edilirken Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti’nin genel başkanı Meral Akşener’den yeni açıklamalar geldi. Daha önce aday toplantısında ‘Kılıçdaroğlu Kazanamaz’ diyerek masadan kalkan Meral Akşener’in yapılan son anketlerden sonra fikri değişti. Akşener’den Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu için iddialı açıklamalar geldi. İşte detaylar…

AKŞENERE’İN FİKRİNİ DEĞİŞTİREN ANKET SONUÇLARI

Millet İttifakı ortaklarından Memleket Partisi’nin genel başkanı Meral Akşener, ortak Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili iddialı sözler sarf etti. Daha önce aday toplantısında Kılıçdaroğlu’nun adaylığına karşı çıkan ve ‘Kazanamaz’ diyerek masadan kalkan ve İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş’ın Cumhurbaşkanı Yardımcılığı önerisi kabul edildikten sonra masaya geri dönen Akşener’in Kılıçdaroğlu ile ilgili fikri değişti. Yapılan anketlerde çıkan sonuçlar Akşener’in fikrini tamamen değiştirdi.

anket-sonuclari-meral-aksener-i-yaniltti.jpg

‘KIÇIDAROĞLU KAZANIYOR’

TV100 ekranlarına konuk olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemi değerlendirdi. Yaklaşan seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti lideri, Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili de iddialı konuştu. Son dönemde yapılan anket sonuçlarını da değerlendiren Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazanacağını söyledi ve ‘Anketlerin ortalamasına baktığımızda kimisine göre Kılıçdaroğlu 1. turda geçemiyor, kimisine göre 1. turda geçiyor ya da 2. tura kalıyor. Ortak bir şey var ister 1. ister 2. tura kalsın Kılıçdaroğlu kazanıyor. Anketlerin ortak noktası bu.’ yorumunu yaptı.