Bahçeli MHP'nin yerel seçim şarkısını teslim aldı

Yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken partilerin de hazırlıkları hız kazandı. MHP'nin yeni yerel seçim şarkısı genel başkan Devlet Bahçeli'ye teslim edildi.

Bahçeli MHP'nin yerel seçim şarkısını teslim aldı

Türkiye'de geçtiğimiz aylarda yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında yerel seçimlere doğru Geri sayım başladı. 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler için MHP'de hazırlık yapmaya başladı. Mustafa Yıldızdoğan, MHP'ye yerel seçimler için seçim şarkısı hazırladı. Bu Diyarda adı verilen şarkı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye teslim edildi.

MHP yerel seçim hazırlıklarına start verdi. Bir yandan seçim için araştırmalar devam ederken bir yandan da MHP'nin seçim şarkısı hazırlandı. Mustafa Yıldızdoğan'ın hazırladığı seçim şarkısı genel başkan Devlet Bahçeli'ye teslim edildi.

Mustafa Yıldızdoğan sosyal medyadan duyurdu

Ünlü şarkıcı Mustafa Yıldızdoğan sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak MHP'nin yerel seçim şarkısını tamamladığını duyurdu. Şarkıcı açıklamasında genel başkan Devlet Bahçeli'nin isteği doğrultusunda Bu Diyarda isimli şarkıyı yazdığını belirtirken şarkıyı Devlet Bahçeli'ye teslim ettiğini bildirdi.