Bakan Nebati’nin koyun eti açıklamalarının gündem olmasının ardından yeni açıklama geldi!

Mersin Milletvekili Adayı olarak adını seçim listesine yazdıran Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin koyun eti hakkında gündem olan sözlerinin ardından yeni açıklama geldi!

Bakan Nebati’nin koyun eti açıklamalarının gündem olmasının ardından yeni açıklama geldi!

Bakan Nebati’nin koyun eti açıklamalarının gündem olmasının ardından yeni açıklama geldi! Ak Parti grubundan Mersin Milletvekili adayı olarak listeye giren Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından geçtiğimiz günlerde koyun eti hakkında sarf ettiği sözlerin gündem olmasının ardından Nebati yeni açıklamalarda bulundu!

Mersin vekil adaylığı kapsamında seçim çalışmalarına Erdemli’de devam eden Nureddin Nebati daha önce sarf ettiği “Birileri koyun etinin kokusundan dolayı yenmediğini söylüyor! Koyun eti yağlı ve güzeldir. Koyun eti bu ülkede en lezzetli besinlerden biridir.” ifadelerini kullandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ülkenin son zamanlarda en popüler olan yerli ve milli elektrikli otomobili Togg ile gittiği Mersin’de seçim otobüsü üzerinden halka seslendi!

nebati.png

HİZMETİN ADI ERDOĞAN

Bakan Nebati son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktidarda olduğu dönemde yaptığı çalışmaları anlatarak şu ifadeleri kullandı:

“Yol yaptık, hastane yaptık, okul yaptık! SİHA’lar, İHA’lar ve gemiler ürettik. Bugün çok şükür uydularımızı fırlatıyoruz ve buraya herkesin imrenerek baktığı acaba benim de olur mu, diye baktığı yerli ve milli elektrikli aracımız Togg ile geldik! Çünkü Recep Tayyip Erdoğan demek, hizmetin adı demek! Teknoloji ve yenilik demek!”