BETİMAR ikinci tur anket sonuçları açıklandı! 14 Mayıs’ı birebir bilmişti

28 Mayıs seçimleri öncesi son anket sonuçları yayınlandı. Seçime bir gün kala BETİMAR ikinci tur anket sonuçlarını açıkladı. 14 Mayıs'a birebir BETİMAR anket sonuçlarına göre hangi adayı önde?

BETİMAR ikinci tur anket sonuçları açıklandı! 14 Mayıs’ı birebir bilmişti

Türkiye 28 Mayıs seçimleri için yarın sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçim öncesi heyecan dorukta. Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu sandıkta yarışacak. 28 Mayıs seçimlerine bir gün kala son anket sonuçları yayınlandı. 14 Mayıs seçimlerini birebir tahmin eden BETİMAR ikinci tur anket sonuçlarını açıkladı. Peki, Recep Tayyip Erdoğan mı, Kemal Kılıçdaroğlu mu önde? Adaylar arasındaki oy farkı ve kazanan isim haberimizde…

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2 turu yarın yani 28 Mayıs'ta yapılacak. Bu defa 2 aday seçimlerde yarışacak. Cumhur ittifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan ve millet ittifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu için oy kullanma işlemleri Sabah saatlerinde başlayacak. Seçime bir gün kala seçim anketi sonuçları da merakla Takip ediliyor. Seçime doğru son anket sonucu 14 Mayıs seçimlerini birebir bilen ve dikkatleri üzerine toplayan BETİMAR'dan geldi. BETİMAR ikinci tur seçim anketi sonuçları açıklandı. Peki, kim önde? İşte seçim anketi sonuçlarına göre önde olan aday ve oy farkı…

BETİMAR İKİNCİ TUR SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI

Türkiye 28 Mayıs'ta seçimlerin ikinci turu için yeniden sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Bu defa 1. turda en çok oy alan iki aday yarışacak. Ayrıca seçimlerin ikinci turunda 50+1 şartı da aranmıyor. Otomatik olarak zaten en yüksek oyu alan aday kazanmış olacak. Seçimlere bir gün kala ikinci tur anket sonuçları da merakla Takip ediliyor. Seçim öncesi son anket sonucu 14 Mayıs seçimlerini birebir bilen BETİMAR'dan geldi. Peki, BETİMAR anket sonuçlarına göre kim önde?

14 Mayıs seçimlerini birebir bilen BETİMAR seçimlerin ikinci turu için anket sonuçlarını sosyal medyadan paylaştı. Açıklanan 2 tur anket sonuçlarına göre Erdoğan %52.19 oy alırken Kemal Kılıçdaroğlu ise %47,81 oy alıyor.

ikinci-tur-secim-anketi-sonuclari-1.jpg

14 MAYIS SEÇİMLERİNİ TAM BİLMİŞTİ

14 Mayıs seçimleri öncesinde yapılan birçok anket sonucu tutmamıştı. Anket sonuçlarına göre en yakın tahminlerde bulunan araştırma şirketleri ise SONAR, BETİMAR ve OPTİMAR olmuştu. BETİMAR 14 Mayıs anket sonuçlarına göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İlk turda oy oranı %49.1 Kemal Kılıçdaroğlu'nun %45 olmuştu. Yani BETİMAR ilk turu neredeyse tam isabet tutturmuştu.