Canlı yayında bir anda rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a siyasilerden geçmiş olsun mesajları geldi

Dün akşam konuk olduğu canlı yayında bir anda rahatsızlanması üzerine yayın apar topar kesilmiş ve 20 dakikalık bir ara verilmişti. Herkesin büyük panik yaşadığı anların ardından tekrar canlı yayına dönen Erdoğan’ın sağlık durumu iyi.

Canlı yayında bir anda rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a siyasilerden geçmiş olsun mesajları geldi

Canlı yayında rahatsızlanan ve sağlık durumu hakkında bilgi veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yoğun çalışma temposunda ciddi bir şekilde üşüttüğünü söylemiş ve canlı yayına devam etmişti. Cumhurbaşkanı’nın katıldığı canlı yayında rahatsızlanmasının ardından siyasi isimlerden peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi. Muhalefet kanadından da geçmiş olsun mesajları yağdı.

CANLI YAYINA ARA VERİLDİ

Ülke TV ve Kanal 7 ortak canlı yayınına konuk olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında konuştuğu anlarda bir anda rahatsızlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rahatsızlığı üzerine yayına ara verildi ve reklama gidildi. 20 dakikalık ara sonrasında tekrar canlı yayına dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yaşadığı rahatsızlıkla ilgili konuşan Erdoğan, yoğun kampanya çalışmaları olduğunu ve bu çalışmalar sebebiyle ciddi manada üşüttüğünü söyledi. ‘Üzerinize afiyet bu çalışmalar sebebiyle ciddi manada üşütmüşüm’ diyen Erdoğan, ‘Hatta bir ara programı iptal etsek yanlış anlaşılır mı diye düşündüm. Söz verdik gideceğiz dedik. Bu yoğun mesai içinde zaman zaman böylesi durumlarla karşılaşıyoruz. Sizlerden ve seyircilerimizden helallik bekliyorum.’ dedi.

canli-yayinda-bir-anda-rahatsizlanan-cumhurbaskani-erdogan-a-siyasilerden-gecmis-olsun-mesajlari-geldi.jpg

SİYASİLERDEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI YAĞDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayında yaşadığı rahatsızlık sonrasında siyasi isimlerden geçmiş olsun mesajları yağdı. Muhalefet kanadından da geçmiş olsun dilekleri geldi. Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajda, ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.’ notuna yer verdi. Yine Millet İttifakı ortaklarından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de ‘Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum’ notuyla geçmiş olsun dileklerini iletti.

canli-yayinda-bir-anda-rahatsizlanan-cumhurbaskani-erdogan-a-siyasilerden-gecmis-olsun-mesajlari-geldi-001.jpg

canli-yayinda-bir-anda-rahatsizlanan-cumhurbaskani-erdogan-a-siyasilerden-gecmis-olsun-mesajlari-geldi-002.jpg

BABACAN VE DAVUTOĞLU’NDAN DA MESAJ VAR

Millet İttifakı’nın ortaklarından DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’ndan da geçmiş olsun mesajı geldi. Babacan, ‘’Kısa süreli rahatsızlık yaşayan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ülkece, seçim sürecini de sonrasını da sıhhatle geçirmeyi temenni ediyorum.’ Notunu düşerken, Davutoğlu ise ‘Katıldığı televizyon yayını sırasında rahatsızlık yaşayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum’ ifadelerine yer verdi. İttifakın bir diğer ortağı Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da ‘Canlı yayın esnasında yaşadığı rahatsızlık nedeniyle Sayın Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalan süreci hep birlikte sağlık, afiyet ve huzur içerisinde tamamlayabilmeyi temenni ediyorum’ dedi.

KAFTANCIOĞLU’NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan da canlı yayında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun mesajı geldi. Sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini ileten Kaftancıoğlu, ‘Erdoğan’ın yayınının kesilmesiyle ilgili; Bir partiyi, lideri sandıkta yenmeye çalışmak ayrıdır, başına bir olumsuzluk geldiyse (dilerim bir sağlık problemi değildir) geçmiş olsun demek apayrıdır. Teknik bir arıza olmasını dileyerek geçmiş olsun her ne yaşandıysa. Bunun ötesinde bir söz yakışmaz bizlere, bizim gibilere.’ ifadelerine yer verdi.

canli-yayinda-bir-anda-rahatsizlanan-cumhurbaskani-erdogan-a-siyasilerden-gecmis-olsun-mesajlari-geldi-003.jpg

CUMHURBAŞKANLIĞI SÖZCÜSÜ KALIN’DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kalın, 'Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu iyi hamdolsun. Rabbim muhafaza eylesin.' dedi. Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletenlere teşekkür geldi. Sözcü Çelik, 'Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlığı gayet iyidir. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyoruz.' notunu düştü.

canli-yayinda-bir-anda-rahatsizlanan-cumhurbaskani-erdogan-a-siyasilerden-gecmis-olsun-mesajlari-geldi-004.jpg