CHP Ekrem İmamoğlu’nun fişini çekti: Kurtulmamız lazım

CHP'de adım adım genel kurultaya gidilirken gerilim de her geçen gün tırmanmaya devam ediyor. Gazeteci Levent Gültekin, CHP içinde konuşulan çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

CHP Ekrem İmamoğlu’nun fişini çekti: Kurtulmamız lazım

CHP'de yerel seçimlerin ardından başlayan değişim çağrılarının fitilini Ekrem İmamoğlu ateşlemişti. Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu arasında sessiz rekabet devam ederken gazeteci Levent Gültekin gündemi çalkalayacak bir iddiayı ortaya attı. gazeteci Gültekin'in iddiasına göre CHP Genel Başkan yardımcılarından biri Ekrem İmamoğlu’ndan kurtulmak gerektiğini söylüyor. Peki o CHP Genel Başkan Yardımcısı kim?

CHP’nin Olağan Kurultayı 4-5 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. 8 Ekim Pazar günü ise CHP İstanbul İl Kongresi var. Kongre öncesinde Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünü yaptığı değişimciler ile genel merkez arasında gerilim her geçen dakika artmaya devam ediyor. gazeteci Levent Gültekin ise CHP'nin İstanbul İl Kongresi öncesi bomba gibi bir iddiayı gündeme getirdi.

EKREM İMAMOĞLU'NDAN KURTULMAK GEREK

Gazeteci Levent Gültekin YouTube kanalından yayınladığı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da ilçe başkanı seçilen 39 isimli bir araya geldiği toplantıya alınmadığını belirtti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu hamleyle Ekrem İmamoğlu’nu kamuoyunda istiskal ettiğini belirten Levent Gültekin bomba bir iddiayı da gündeme getirdi. CHP Genel Başkan yardımcılarından birinin Ekrem İmamoğlu’ndan kurtulmak gerektiğini söylediğini belirten Gültekin, CHP'nin bunun için gerekirse İstanbul'u vermeye hazır olduğunu dile getirdi.

Levent Gültekin'in bahsettiği o isme oda TV'ye ulaştı. CHP'nin genel başkan yardımcısı olarak ikna edilen isminin CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak olduğu ortaya çıktı.