CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, Yargıtay'ın Can Atalay’ı tahliye etmeme kararı ve AYM üyelerine suç duyurusunda bulunmasına ilişkin TBMM Başkanı Numan Kurtuluş ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüştü

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel, dün Yargıtay'ın aldığı kararın ardından TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yargıtay kararı sonrası Parti grubuna olağanüstü toplayan Özgür Özel toplantının ardından yaptığı açıklamada halkı sokağa çağırmıştı. Bugün de TBMM başkanının Numan Kurtulmuş telefonla arayan Özgür Özel'in TBMM'ye olağanüstü toplanmaya davet ettiği öğrenildi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Numan Kurtulmuş ile telefon görüşmesi gerçekleştirdikten sonra sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Özgür Özel şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'la telefonla görüştüm ve kendisinden içinde bulunduğumuz yargı krizi ve darbe girişimiyle ilgili Meclis Danışma Kurulu'nu olağanüstü toplamasını talep ettim. Kendisi ağırlamakta olduğu Filistin Heyeti'yle planlı programlarının ardından, gün içerisinde bu yönde bir çağrı yapacağını belirtti. Kendisinin başkanlığında yapılacak Danışma Kurulu toplantısına partimiz adına bizzat katılacağım".