CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu’ndan Kızılay’a destek! Sözünün arkasında durmadı!

Kahramanmaraş depreminin ardından Kızılay’ın AHBAP Derneği’ne çadır sattığı iddiaları gündemlerden düşmezken Canan Kaftancıoğlu kan bağışı konusunda çağrıda bulundu!

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu’ndan Kızılay’a destek! Sözünün arkasında durmadı!

CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu’ndan Kızılay’a destek! Sözünün arkasında durmadı! Kahramanmaraş’ta yaşanan depremde; Kızılay’ın AHBAP Derneği’ne sattığı çadırlar yüzünden gündeme gelen ve bir daha gündemdeki yerini kaybetmeyen Kızılay ve Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık hakkında kötü yorumlarda bulunan isimlerden biri de CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ydu! Tüm söylediklerine rağmen Kaftancıoğlu, kan bağışı için halka çağrıda bulundu!

Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depreminin ardından deprem bölgesine AFAD ile koordineli bir şekilde çalışan Kızılay’ın yardımları geciktirdiği gibi iddialarla birçok isim tarafından kötüleme ve karalama çalışmalarında adı geçmişti.

KAFTANCIOĞLU DA VAR

Kızılay Genel Başkanı ve çalışanların adına kötü yorumlarda bulunanların içerisinde yer alan İstanbul CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, tüm bunlara rağmen; Kızılay’ın kan bağışı ilgili yaptığı paylaşımı alınarak halkı kan bağışı yapmaya devam etti!

cankzi.png

KIZILAY PAYLAŞIMI

Kızılay tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

“her yıl olduğu gibi Ramazan ayında yaşanan kan bağışlarındaki düşüş, deprem bölgesinde ve diğer hastanelerde kan ihtiyacının artması ile; stoklarda bir azalma söz konusu! Tüm halkımızı kan vermeye davet ediyoruz.”

CANAN KAFTANCIOĞLU PAYLAŞIMI

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Kızılay’ın yukarıda yazan tweetini alıntılayarak şu ifadeleri kullandı:

“Başta bulunan yöneticilerin yaptıklarını Kızılay’a mal etmeyin, kan bağışlarını ihmal etmeyelim.”