CHP İstanbul Kongresi’nde Canan Kaftancıoğlu’na protesto! Kürsüye çıktığı anda yuhalandı

CHP 38. Olağan İstanbul Kongresi’nde bir grubun Canan Kaftancıoğlu’nu protesto ettiği görüldü. Konuşma yapmak üzere kürsüye çıktığı anlarda bir grup tarafından yuhalanan Kaftancıoğlu, kendisine gösterilen bu tepkiye alkışla karşılık verdi.

CHP İstanbul Kongresi’nde Canan Kaftancıoğlu’na protesto! Kürsüye çıktığı anda yuhalandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 38. Olağan İstanbul Kongresi, bugün Haliç Kongre Merkezi’nde başladı. Kongrede konuşma yapmak üzere kürsüye çıkan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bir grubun protestosu ile karşılaştı. Kürsüye geldiği anlarda bir grup tarafından yuhalanan Kaftancıoğlu, kendisine tepki olarak yükselen seslere alkışla karşılık verdi.

KÜRSÜYE ÇIKTIĞI ANLARDA YUHALADILAR

Haliç Kongre Merkezi’nde başlayan CHP 38. Olağan İstanbul Kongresi kapsamında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun konuşma yapmak üzere kürsüye geldiği anlarda protesto yaşandı. Salondaki bir grup, Kaftancıoğlu’nun kürsüye çıktığı dakikalarda tepki göstermeye başladı. Grubun Kaftancıoğlu’nu yuhaladıkları anlar kısa sürede gündem oldu.

chp-istanbul-kongresinde-canan-kaftancioglu-na-protesto-kursuye-ciktigi-anda-yuhalandi.jpg

KAFTANCIOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Kongre kapsamında kürsüye çıkarak açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu, İl Başkanı olarak son kez kalabalığın karşısında olduğunu söyledi ve sözlerine şu ifadelerle devam etti:

‘Yaklaşık 6 yıldır sürdürdüğüm il başkanı olarak bu kürsüden son kez sesleneceği size ve son kez karşınızdayım. İstanbul il örgütünün kongresi başlıyor. İstanbul örgütü olarak nasıl bir örgüt var, fikri var, adaylarımız var. Adaylar arasında kıymetli bir yarış var ve İstanbul örgütü sadece ve sadece kongre zamanlarında değil, İstanbul örgütü özgür, özgün ve hür iradesiyle bugün demokratik yarışını gerçekleştirecek.’

chp-istanbul-kongresinde-canan-kaftancioglu-na-protesto-kursuye-ciktigi-anda-yuhalandi-001.jpg

KENDİSİNE GELEN TEPKİLERE ALKIŞLA YANIT VERDİ

Salondaki bir grubun yuhalayarak protesto ettiği ve ‘Kayyum gidecek Özgür gelecek’ şeklindeki sözlerle tepki gösterdiği Canan Kaftancıoğlu, kendisine gelen bu tepkilere alkışla karşılık verdi.