CHP kurultay tarihi için gün netleştirmeye çalışıyor

Merkez Yönetim Kurulu’nun ardından danışmanların da görevine son vererek yönetimi baştan oluşturacağına dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu, kurultay için öngördüğü tarihi açıkladı.

CHP kurultay tarihi için gün netleştirmeye çalışıyor

CHP kurultay tarihi için gün netleştirmeye çalışıyor 28 Mayıs seçimlerinin ardından parti içerisinde de yeni değişikliklere giden Kemal Kılıçdaroğlu, öncelikle Merkez Yönetim Kurulu listesini yenileyerek işe başladı. Sonrasında danışmanlar için de listeyi yenileyen Kılıçdaroğlu’nun genel kurulu gerçekleştirmek için de anlamlı bir tarih bekliyor.

Parti içerisinde yapılan büyü değişiklikler il başkanlıkları için de devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçekleştireceği değişikliklerin ardından kurultay için de öngörülen bir tarih ortaya çıktı.

ko.png

29 EKİM DÜŞÜNÜLÜYOR

Kemal Kılıçdaroğlu kurultay tarihi için 29 Ekim’i düşünerek parti tabanındaki bazı isimlere mesaj vermek istediği öngörülüyor. Genel ve il bazlı değişikliklerin 15 Ekim’e kadar son bulması bekleniyor ancak, bazı isimler de kurultayın gelecek sene gerçekleşecek olan belediye seçimlerinden sonra olması gerektiğini savunuyor.