CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir gruba Beylikdüzü'nde fırıncılıkla uğraşan Rahman Bekir ve Emine Bekir'in oğlu Mustafa Bekir'in düğün töreninde nikah şahidi oldu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Dün akşam Beylikdüzü'nde fırıncılık yapan Rahman Bekir ve Emine Bekir'in oğlu Mustafa Bekir'in düğün törenine katıldı. Fatma ve Mustafa çiftinin mutlu gününe ortak olan Kemal Kılıçdaroğlu, ayrıca nikah şahidi oldu.

CANAN KAFTANCIOĞLU'DA EŞLİK ETTİ

Dün akşam İstanbul Beylikdüzü'nde yapılan bir düğün törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nikah şahidi oldu. Cemal Kılıçdaroğlu'na düğün töreninde CHP Genel Sekreteri Neslihan Hancıoğlu ve CHP İstanbul il başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Fatma ve Mustafa çiftinin nikahını Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık kıydı. Kemal Kılıçdaroğlu çiftin şahitliğini yaparken Bekir ile Yener ailelerine de hayırlı olsun dileklerini iletti.

SÖZ VERDİM TUTTUM

Nikah töreni sonrası bir konuşma da yapan Kemal Kılıçdaroğlu, damadın kendisini davet etmek için Ankara'ya geldiğini ve söz aldığını söyledi. Sözünü tuttuğunu belirten Kemal Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:

“İnşallah güzel evlatları olur. Ben de adım gibi eminim ki bu salondaki herkes ömür boyu mutluluklar diliyor. Onların güzel bir yuva kurmaları, huzur içinde yaşamaları, güzel evlatlar edinmeleri, dedelerinin kucağına sarılmaları hepimizin özlemidir. Benim de 3 tane güzel torunum var. Umarım Rahman Bey siz de güzel torunlara sahip çıkacaksınız. Evin gerçek kraliçesi kadınlardır. Bizim evden de ben o gerçeği bildiğim için. Evin tapusu, evlilik cüzdanına evin hanımına teslim edelim."