CHP vekili Murat Bakan Ak Parti ve Cumhurbaşkanına hakaret!

CHP İzmir milletvekili Murat Bakan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Partiye hakaretler savurdu.

CHP vekili Murat Bakan Ak Parti ve Cumhurbaşkanına hakaret!

CHP vekili Murat Bakan Ak Parti ve Cumhurbaşkanına hakaret! CHP İzmir milletvekili Murat Bakan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı ve Ak Partiye hakaretler savurdu.

CHP İzmir milletvekili Murat Bakan, 14 ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra iki kez yenilgi alan CHP için ‘Ağır bir seçim yenilgisi yaşadık’ şeklinde konuştu ve okları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çevirerek açtı ağzını yumdu gözünü!

İzmir milletvekili Murat Bakan tarihinde bir kez dahi yenilgi görmemiş olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve genel başkanı olduğu Ak Parti hakkında ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

akp.png

AĞIR SEÇİM YENİLGİSİ ALDIK

Vekil Bakan sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“Ağır bir seçim yenilgisi ile karşı karşıyayız. Silkinip toparlanmamız lazım. Mücadelemizi sürdürmeliyiz. Aksi taktirde bu gericilere, yobazlara, hırsızlara, yağmacılara bu ülkeyi kendi ellerimizle teslim etmiş olacağız. Evet seçimi kaybettik, ancak ülkemizi böyle bit zihniyete bırakmayacağız. Her zaman mücadele edeceğiz.