CHP'de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Tanju Özcan: Başkaldırıyorum

CHP'den bir yıl süreyle ihraç edilen ve süresi dolduktan sonra partiye geri dönen Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, kesin ihraç sistemi ile disipline sevk edildi. Tanju Özcan kararın ardından "Başkaldırıyorum" dedi.

CHP'de kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Tanju Özcan: Başkaldırıyorum

CHP'li Bolu belediye başkanı Tanju Özcan daha önce 1 yıl süreyle partiden ihraç edilmişti. 10 gün önce cezası biten ve partiye geri dönen Özcan, Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında CHP'de değişim istediğini belirten ifadeler kullanmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya üzerinden sık sık eleştiren ve tavsiyeler veren Tanju Özcan bu defa kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi. CHP'li Bolu belediye başkanı bu kararın ardından sosyal medya hesabından 'Başkaldırıyorum' paylaşımı yaptı.

TANJU ÖZCAN KESİN İHRAÇ İSTEMİ İLE DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Daha önce CHP'den bir yıl süreyle ihraç edilen Bolu belediye başkanı Tanju Özcan 10 gün önce cezası bitmiş ve partiye geri dönmüştü. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Faik Öztrak MYK toplantısı sonrasında açıklama yaparak Tanju Özcan'ın kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiğini duyurdu.

SOSYAL MEDYADAN “BAŞKALDIRIYORUM” PAYLAŞIMI YAPTI

Kesin ihraç etmemi ile disipline sevk edildiğini öğrenen Tanju Özcan sosyal medya hesabından “Başkaldırıyorum” paylaşımı yaptı.

Tanju Özcan, Cumhurbaşkanı seçimleri sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sık sık eleştirmiş ve tavsiyelerde bulunmuştu. Değişim gerektiğini söyleyen Tanju Özcan'ın bu açıklamaları nedeniyle disipline sevk edildiği düşünülüyor.