CHP’de sular durulmuyor! Özgür Özel “Emanetçi” tartışmasının fitilini ateşledi

CHP'li genel başkanlık seçimlerine doğru adım adım ilerlerken sular durulmuyor. Armağan Çağlayan'ın programına katılan genel başkan adayı Özgür Özel bu defa da emanetçi tartışmasının fitilini ateşledi.

CHP’de sular durulmuyor! Özgür Özel “Emanetçi” tartışmasının fitilini ateşledi

CHP Genel Başkan Adayı olduğunu açıklayan Özgür Özel Armağan Çağlayan'ın YouTube’da yayınlanan programına katıldı. Programda Özgür Özel'e, CHP genel başkanlığını kazanması durumunda koltuğu Ekrem İmamoğlu'na bırakıp bırakmayacağı da soruldu. Özgür Özel Bu soruya sinirlenerek, "CHP Genel Başkanı onun bunun emanetçisi olmaz. Bir tane emanet var, emanetin sahibi Gazi Mustafa Kemal Atatürk. O emaneti şimdi sayın Genel Başkanımız taşıyor" yanıtını verdi.

CHP grup başkan vekili olan ve CHP'nin yeni başkan adayı olduğunu açıklayan Özgür Özel, son olarak Armağan Çağlayan'ın YouTube’da yayınlanan programına konuk oldu. Adaylığı ve seçim süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Özgür Özel'in açıklamalarında en çok dikkat çeken emanetçi tartışması oldu.

EKREM İMAMOĞLU'NUN ÖN GÖSTERİMİ Mİ?

Armağan Çağlayan Özgür Özel’e seçimi kazandıktan sonra koltuğu Ekrem İmamoğlu'na bırakıp bırakmayacağını sordu. Özgür Özel bunun külliyen yalan olduğunu belirterek, Zaten akla mantığa aykırı bir durum olduğunu söyledi. Bir değişim olmaması halinde İstanbul'un da tehlikede olduğunu belirten Özgür Özel, Ekrem Bey'in de bu şekilde bir bakış açısı olduğunu mutlaka bir değişim ve heyecan istediklerini söyledi. Kurulayın sonucunda ne olduğunun fark etmediğini ve var güçleriyle asılarak İstanbul'u yeniden kazanmak istediklerini söyleyen Özgür Özel, CHP genel başkanının kimsenin emanetçisi olamayacağını da sözlerine ekledi.