CHP'de Tunç Soyer karışıklığı! Adaylığını açıkladı ama…

Yerel seçim hazırlıkları başlarken İstanbul ve Ankara sonrası İzmir'de de mevcut Başkan Tunç Soyer CHP'den adaylığını açıkladı. Ancak gazeteci Bahar Feyzan, bu açıklamalardan CHP'de Bir rahatsızlık olduğunu iddia etti.

CHP'de Tunç Soyer karışıklığı! Adaylığını açıkladı ama…

Mart 2024'te yapılması planlanan yerel seçimlere doğru geri sayım devam ediyor. Partilerde de yavaş yavaş yerel seçim hazırlıkları başladı. CHP'de İstanbul ve Ankara sonrasında İzmir'de de mevcut Başkan Tunç Soyer aday olacağını duyurdu. Fakat TV100’de Kübra Par’la Farklı Açılar programına konuk olan gazeteci Bahar Feyzan öyle bir iddiayı gündeme getirdi ki CHP Bir Hayli karışacak gibi görünüyor.

TUNÇ SOYER ADAYLIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Yerel seçimlere doğru adım adım ilerlerken CHP'de mevcut belediye başkanları tek tek adaylıklarını Açıklıyor. Önce Ekrem İmamoğlu ardından Mansur Yavaş ve son olarak da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yerel seçimlerde aday olacağını açıkladı. Ancak gazeteci Bahar Feyzan, Tunç Soyer’in bu açıklamaları sonrası CHP'de Bir rahatsızlık olduğunu iddia etti.

CHP'DE KARIŞIKLIK VAR

Tv100'de yayınlanan bir programa konuk olan gazeteci Bahar Feyzan, Tunç Soyer’in adaylığı ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“İstanbul ve Ankara tüm süreçten ayrı tutuluyor CHP’de o yüzden CHP’nin ağırlığı var önemli. En uygun açıklama Ekrem Beyin açıklaması ama Mansur Beye de kimse kırgın değil. Fakat Tunç Soyer’in açıklaması çok erken bulunmuş. İzmir’in Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer olmayabilir.