Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti’nin hazırladığı seçim beyannamesi hakkında konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimleri 30 gün kala AK Parti tarafından hazırlanan seçim beyannamesi hakkında konuşarak vatandaşları umutlandıran açıklamaları paylaştı! İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti’nin hazırladığı seçim beyannamesi hakkında konuştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti’nin hazırladığı seçim beyannamesi hakkında konuştu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son günlerde vatandaşları sevindirecek Müjdeli haberleri peş peşe sıralamaya devam ediyor! Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçilmesinin ardından önce gençleri ardından ev hanımlarını mükemmel fırsatlar bekliyor!

Geçtiğimiz günlerde AK Parti grubu Ankara'da düzenlediği milletvekili adayı tanıtımı ve seçim beyannamesi ile ilgili bir program düzenledi. Bu kapsamda paylaşılan seçim beyannamesi ile alakalı detaylar açıklandı! Peki, AK Parti grubunun hazırladığı seçim beyannamesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden seçim kazanmasının ardından halkı hangi düzenlemeler bekliyor?

para.png

EVLENECEK GENÇLERE 2 YIL ERTELEMELİ FAİZSİZ KREDİ

AK Parti grubu tarafından hazırlanan seçim beyannamesinde yer alan bir düzenleme kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçimi alması durumunda yeni dönemde ilk kez evlenecek gençler için 2 yıl ertelemeli ve 0 faiz oranının yanında 48 ay vade fırsatıyla 150.000 TL kredi verilecek! Bu ödeme sayesinde evlenecek olan bireylerin yaşadığı maddi sıkıntılar bir nebze azaltılacak ve gençler evliliğe teşvik edilmiş olacak!

EV HANIMLARINA ERKEN EMEKLİLİK FIRSATI

AK Parti grubu, sesimi beyannamesinde yer alan maddelerden biri de ev hanımlarının emekliliği ile ilgili! 20 ile 27 yıl arasında evli kalan ve çocuğu bulunan ev hanımları için gerekli şartlar sağlandığı takdirde erken emekli olmaya hak kazanabilecekler!

TOGG KREDİSİ VAR MI?

banka.png

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün akşam Kanal D ve CNN Türk ortak yayınında, Fulya Kalfa'nın moderatörlüğünde canlı olarak düzenlenen Cumhurbaşkanı Özel yayınında kendisine yöneltilen ‘Togg almak isteyen ancak maddi sorunlar ve yetersizlikleri bulunan vatandaşlara evlenecek gençlere verildiği gibi bir kredi düşünülüyor mu?” sorusuna şu yanıtları verdi:

“Arkadaşlar bu konuda gerekli çalışmaları devam ediyor. Seri üretime başlandığı zaman konu hakkında detaylı olarak açıklamaları yapacağız!”