Cumhurbaşkanı Erdoğan Canlı Yayında! Togg hakkında özel faizsiz kredi olacak mı?

CNN TÜRK-Kanal D ortak yayını ile milyonların karşısına çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fulya Kalfa moderatörlüğünde düzenlenen Cumhurbaşkanı özel programında sorular yanıtlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Canlı Yayında! Togg hakkında özel faizsiz kredi olacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Canlı Yayında! Togg hakkında özel faizsiz kredi olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fulya Kalfa moderatörlüğünde Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin tarafından CNN Türk- Kanal D ortak yayınında Cumhurbaşkanı Özel Programı’nda kendisine yöneltilen soruları yanıtlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN Türk- Kanal D ortak yayınında canlı yayında açıklamalarda bulunurken; Ahmet Hakan’ın Togg hakkında kendisine ne cevap vereceği merak konusu oldu!

TOGG KREDİSİ VERİLECEK Mİ?

rteozel.png

Ahmet Hakan Cumhurbaşkanı’na ‘Togg almak isteyen ve maddi konuda yetersizlikleri bulunan vatandaşlar için yeni bir kredi kampanyası düşünülüyor mu? Dün açıkladığınız yeni evleneceklere vereceğiniz faizsiz kredi kampanyasına benzer?”

ARKADAŞLARIMIZ BUNUN ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cevabında müjdeli haberi açıkladı! Erdoğan soruya şu ifadelerle yanıt verdi:

“Evet, konu hakkında arkadaşlarımız üzerinde çalışmalar yürütmeye devam ediyor! Seri üretime geçtikten sonra gerekli açıklamalar da gelecektir. Tabii ki vatandaşımızı yerli ve milli aracımıza teşvik edebilmek için projeler yapacağız!”