Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kötü haber! Canlı yayında rahatsızlandı, durumu merak ediliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV – Kanal 7 ortak canlı yayınında bir rahatsızlık geçirdi! Bu durumun ardından yayın reklam arası vermek zorunda kaldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kötü haber! Canlı yayında rahatsızlandı, durumu merak ediliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kötü haber! Canlı yayında rahatsızlandı, durumu merak ediliyor! Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Seçimlerine 18 gün kala, yoğun tempoda seçim çalışmaları sürüyor. Gecesini gündüz eden siyasi liderler artık ellerindeki son kozları oynuyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun çalışma temposunda bünyesi dayanamadı ve canlı yayında rahatsızlandı!

2 dönem üst üste Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanarak iktidara gelen isim Recep Tayyip Erdoğan 14 Mayıs’ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de aday olarak adını yazdırdı. 13. Dönem Cumhurbaşkanı Adayı olan Recep Tayyip Erdoğan, Ülke TV ve Kanal 7 ortak yayınında gerçekleştirilen canlı olarak gerçekleştirilen programda rahatsızlandı!

erdogan.png

PROGRAMA REKLAM ARASI VERİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaşadığı rahatsızlık üzerine Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk yayına reklam arası verilmesini istedi. Reklamın ardından yayına devam eden Erdoğan, sözlerinde şu ifadeleri kullandı:

HELAL EDİN

“Her şeyden önce üzerinize afiyet dün ve bugün yoğun tempo ile seçim çalışmalarını yürüttük. Bu sebeple biraz midemi üşütmüşüm. Gelmeden önce yayını iptal etmeyi de düşündüm ancak, söz verdik. Bu yüzden sizden ve seyircilerimizden helallik istiyorum.”