Cumhurbaşkanlığı kabine bugün toplanıyor! 5 Eylül kabine toplantısı konuları neler?

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanacak. Külliye'de yapılacak olan kabine toplantısında masadaki konular belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı kabine bugün toplanıyor! 5 Eylül kabine toplantısı konuları neler?

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı için geri sayım sürüyor. Bugün Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yapılacak olan toplantıda görüşülecek konular belli oldu. Toplantıda alınan kararlar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından akşam saatlerinde kamuoyuna duyurulacak. Peki 5 Eylül kabine toplantısı konuları neler?

5 EYLÜL KABİNE TOPLANTISI KONULARI

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de yapılacak olan kabine toplantısında görüşülecek konular belli oldu. Masada ekonomideki son durum mutlaka olacak. Aynı zamanda iç ve dış Siyasette yaşanan gelişmeler de kabine toplantısının gündeminde olacak. Tahıl koridoru ve Rusya Ukrayna Savaşı'nda son durum, Soçi ziyareti yine görüşülecek konular arasında olacak.

Diğer yandan okullar açılmadan önce açıklanması beklenen öğrencilere vergisiz telefon, taşerona kadro, evlilik kredisi gibi konularda bugünkü toplantıda masaya yatırılacak.

EKONOMİDE ORTA VADELİ PROGRAM BEKLENİYOR

Herkesin beklediği ekonomide Orta vadeli programında son aşamaya geldiği öğrenildi. Bugünkü kabine toplantısında bu konuda yeniden gündeme gelecek. Ekonomide 3 yıllık yol haritasının belirleneceği program Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak. Programa ilişkin görüş alışverişi de yapılacak.