Dansıyla gündeme gelen Memleket Partili Cem Saygı adaylıktan çekildi

14 Mayıs 2023 seçimlerine doğru siyasette sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyasetin gündeminde seçim süreci ilk sıralarda yer almaya devam ederken son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Bir son dakika gelişmesi de Memeleket Partisi’nde yaşandı.

Dansıyla gündeme gelen Memleket Partili Cem Saygı adaylıktan çekildi

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyanın gündemine yerleşen ve dansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Memleket Partili vekil adayı Cem Saygı’nın adaylıktan çekildiği öğrenildi. Dans videosu sosyal medyada hızla yayılan ve gündem olan Cem Saygı ile ilgili çok sayıda yorum gelmişti. Gündemden düşmeyen dans videosunun ardından sıcak bir gelişme yaşandı ve Cem Saygı, adaylıktan çekildi.

DANSI TARTIŞMA YARATMIŞTI

Memleket Partisi Zonguldan 5. sıra Milletvekili adayı Cem Saygı’nın kendisini müziğin ritmine kaptırarak dans ettiği anlar sosyal medyada geniş yer bulmuş ve günlerce konuşulmuştu. Genç vekil adayının dansı tartışma konusu olmuş ve konuyla ilgili çok sayıda yorum gelmişti. Bazı vatandaşların desteklediği ve doğal bulduğu bu duruma bazı vatandaşlar tepki göstermiş ve doğru bulmamıştı. Tartışma yaratan dans videosuyla ilgili açıklama yapan Cem Saygı, görüntülerin eski olduğunu söylemişti.

dansiyla-gundeme-gelen-memleket-partili-cem-saygi-adayliktan-cekildi.jpg

ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Cem Saygı’nın dans videosuyla ilgili açıklama yapmasına rağmen tepkilerin ardı arkası kesilmedi. Tepkilerin odağına yerleşen Cem Saygı, dinmeyen tepkiler sonrasında adaylıktan çekildiğini duyurdu.

dansiyla-gundeme-gelen-memleket-partili-cem-saygi-adayliktan-cekildi-001.jpg

‘RESMEN BİZİ LEKELİYORLAR’

Sosyal medyada hızla yayılan dans videosuna gelen tepkilerin ardından açıklama yapan ve videonun eski olduğunu söyleyen Cem Saygı, ‘Sosyal medyada bir şeyler paylaşıldı. Bunlar şu anda resmen bizi lekeliyorlar. Şu anda sosyal medyada birinci sıradayım. Hiçbir şeyi kafama takmıyorum. Umrumda değil.’ demişti.