Devlet Bahçeli sınıf arkadaşım devam etmezse diyerek CHP için gönlünden geçen ismi açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklaması gündem oldu. Siyaset gündemini hareketlendiren açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, CHP’deki süreci değerlendirdi ve CHP Genel Başkanlığı için gönlünden geçen ismi açıkladı.

Devlet Bahçeli sınıf arkadaşım devam etmezse diyerek CHP için gönlünden geçen ismi açıkladı

Bilindiği gibi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, okul arkadaşı. İki lider de Ankara Ticari İlimler Akademisi’nden mezun. TBMM Genel Kurulu’nun ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP lideri Bahçeli’den CHP’deki süreçle ilgili yorum geldi. CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını beğendiğini söyleyen ve kongre havasında gerçekleştiğine dikkat çeken Bahçeli, ‘CHP’de sınıf arkadaşım devam etmezse Ekrem’e karşı Özgür Özel derim.’ ifadelerini kullandı.

MHP LİDERİ BAHÇELİ’DEN CHP YORUMU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin KDV ve ÖTV oranlarına gelen zamlardan sonra olağanüstü toplantıya çağırdığı TBMM Genel Kurulu sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan MHP Genel Başkkanı Devlet Bahçeli’den CHP yorumu geldi. CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in konuşmasını beğendiğini söyleyen ve bu konuşmanın bir kongre konuşması havasında olduğuna dikkat çeken Bahçeli, CHP için gönlünden geçen ismi de açıkladı.

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI TBMM’DE KABUL GÖRMEDİ

Olağanüstü toplantının TBMM’de kabul görmediğini söyleyen MHP lideri, gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘1 Ekim’de açılacak olan Meclis’e kadar siyasi partilerin kendi faaliyetleri olacaktır. Onun için yararlı olduğu kanaatindeyim.’ dedi.

devlet-bahceli-sinif-arkadasim-devam-etmezse-diyerek-chp-icin-gonlunden-gecen-ismi-acikladi.jpg

‘EKREM'E KARŞI ÖZGÜR DERİM’

Açıklamaları esnasında CHP Grup Başkanı Özgür Özel’in konuşmasına da değinen ve bu konuşmayı değerlendiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bu konuşmanın bir kongre konuşması havasında olduğuna dikkat çekti ve ‘Özgür Bey’in konuşması çok heyecanlı yapılmış bir konuşma. Aynı zamanda bir kongre konuşması havasındaydı. Kongre konuşmasına benzer bir konuşma usulüyle oldu.’ ifadelerini kullandı. Sözlerine devam eden Bahçeli, ‘O nedenle kendi kendime sordum, Cumhuriyet Halk Partisi’nde sınıf arkadaşım devam etmezse Ekrem’e karşı Özgür derim.’ yorumunda bulundu.