Devlet Bahçeli Trabzon’da İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi

Seçimlere çok az bir süre kalırken siyasette tansiyon bir hayli yüksek. 14 Mayıs’a doğru siyasilerin meydanlardaki açıklamaları devam ederken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de Trabzon’da açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli Trabzon’da İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon’da ’14 Mayıs’ta Aziz Milletim Sıra Sende’ temalı açık hava toplantısında vatandaşlara seslendi. Trabzonlularla buluşan MHP lideri, gündeme dair çok önemli açıklamalara yer verdi. 2023 seçimlerine çok az bir süre kalırken Bahçeli’nin gündemindeki konulardan biri de İmamoğlu’nun Erzurum mitingi oldu. İBB Başkanı İmamoğlu’nun Erzurum mitinginde yaşanan taşlı saldırı ile ilgili konuşan Bahçeli, Ekrem İmamoğlu’na ağır sözlerle yüklendi. İşte detaylar…

BAHÇELİ’DEN İMAMOĞLU’NA SERT SÖZLER

Trabzon’da vatandaşlara seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum’daki mitinginde çıkan olaylara da değindi. Olaylı Erzurum mitingi hakkında konuşan MHP lideri, İmamoğlu’na sert sözlerle yüklendi ve şu ifadelere yer verdi; ’14 Mayıs seçimlerini sabote etmek için ajanlar devrede, alçaklar mesaide. 7 Mayıs’ta Erzurum’da yaşanan, Trabzon’un kültüründen nasibini almamış şahsın neden olduğu provokasyondur. Meydan meydan dolanıp fitne saçması, görevini ihmal ederek ağır kusurlu bulunması yanlış üstüne yanlıştır. Esnaf ziyareti diye gidip korsan mitinge kalkan malum belediye başkanı Trabzon’un yüz karasıdır. Kimse Erzurumlu kardeşlerimize ve polisimize iftira atmasın. Tehlikeli provokasyon provası yapılmış ve ters tepmiştir. Dadaşların şuurlu tavrı ile bozulmuştur.

devlet-bahceli-trabzon-da-imamoglu-na-sert-sozlerle-yuklendi.jpg

‘KORKUYA KAPILDILAR’

İmamoğlu’nu eleştiren Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki mitingini hatırlattı ve ‘İstanbul’da 1 milyon 700 bin vatandaşın buluşması korkuya kapılmasına neden olmuştur. Eren Bülbül’ün dökülen kanlarının hesabını vereceklerdir.’ dedi. 2023 seçimlerinin hayırlı olması temennilerinde bulunan MHP lideri, ‘Trabzon demek kardeşlik demektir. Dik duruşun, eğilmeyen başın medarı iftarı demektir. Trabzon’a bakınca çırpınan Karadeniz’in çağrısı duyulur. Trabzon’a bakınca Maçka’da PKK’lı teröristlerin açtığı ateş sonucu Astsubay Ferhat Gedik ile birlikte şehit edilen Eren Bülbül’ün nur yüzlü çehresi görülür. Ülkemizin tüm yörelerini, tüm güzelliklerini kucaklayan büyük bir aileyiz. Hep birlikte Türkiye’yiz. Geleceğin Türkiye hedefini yakalamak için mücadele ediyoruz. Mezhep ayrımcılığı yapanlara her zaman karşıyız. Canımızı dişimize takarak çalışıyoruz. 14 Mayıs 2023’te aziz milletim sıra sizde. İstiklalinize ve istikbalinize sahip çıkmak için 4 gün sonra sıra sizde.’ ifadelerini kullandı.