Doğu Perinçek seçimin 2. turunda destekleyeceği adayın ismini açıkladı

Türkiye, 14 Mayıs seçimlerinin ardından ikinci tur seçimi olan 28 Mayıs’a gözünü çevirdi. Cumhurbaşkanı adaylarının yeterli oyu alamaması sebebiyle Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kalırken ikinci tur tarihi ise 28 Mayıs olarak açıklandı.

Doğu Perinçek seçimin 2. turunda destekleyeceği adayın ismini açıkladı

Mevcut Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yarışacağı Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi öncesinde siyasetin gündemi bir hayli yoğun. Seçimin 2. turu öncesi kim kimi destekleyecek, hangi siyasiden kime destek gelecek merak konusu olurken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 2. tur seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklediğini açıkladı ve ‘Halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermeye çağırıyoruz’ diyerek tarafını seçti. İşte detaylar…

DOĞU PERİNÇEK’TEN ERDOĞAN’A DESTEK

14 Mayıs Genel Seçimleri öncesinde 100 bin imza toplayamadığı için Cumhurbaşkanı adayı olamayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçiminde desteklediği adayı açıkladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini söyleyen Perinçek, herkesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy vermeye davet etti.

dogu-perincek-secimin-2-turunda-destekleyecegi-adayin-ismini-acikladi.jpg

'HALKIMIZI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A OY VERMEYE ÇAĞIRIYORUZ'

Türkiye, 28 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimi için yeniden sandığa gidecek. Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri büyük bir heyecan ve merakla beklenirken Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek de seçimin 2. turu için tarafını seçti. Perinçek, ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi. İki seçenek karşısında tarafsız kalmayacaklarını söyleyen Doğu Perinçek, 'Halkımızı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a oy vermeye çağırıyoruz.' dedi.

dogu-perincek-secimin-2-turunda-destekleyecegi-adayin-ismini-acikladi-001.jpg

MEHMET METİNER TEBRİK ETTİ

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Peirnçek'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklamasının ardından kendisine ilk tebrik eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner'den geldi. Sosyal medya hesabından konuya yer veren Metiner, 'İkinci tur seçiminde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a parti olarak destek vereceklerini açıklayan Doğu Perinçek'i yürekten tebrik ederim. Doğru karar. Doğru zaman. Doğru adamla yola devam.' paylaşımında bulundu.