Elinde kurşunla kürsüye çıkan Meral Akşener esti gürledi

İYİ Parti Grup Toplantısı’nda kürsüye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gündemi değerlendirdi. Geçtiğimiz günlerde parti binasının kurşunlanması olayına da değinen Akşener, eline aldığı kurşunları yere fırlattı.

Elinde kurşunla kürsüye çıkan Meral Akşener esti gürledi

Geçtiğimiz günlerde İstanbul’daki İYİ Parti binasının kurşunlanması ile ilgili tepkisini partisinin grup toplantısında tekrar gösteren Akşener, küsüye kurşunlarla çıktı. Tepki için kürsüye getirilen kurşunları eline alarak yere fırlatan Akşener, ‘Şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak?’ dedi. Meral Akşener’in zaman zaman sesinin öfkeyle yükseldiği anlar parti grubuna damga vurdu. İşte Akşener’in açıklamalarından öne çıkanlar…

MERAL AKŞENER’DEN TEPKİ

Partisinin TBMM’deki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde il parti binasına isabet eden kurlunla ilgili de konuştu. Bu olaya kürsüden tepkisini dile getiren Akşener’in zaman zaman sesinin öfkeyle yükseldiği görüldü. Bu olaya tepki için kürsüdeki kurşunları eline alarak yere fırlatan Akşener, ‘Bunca ahlaksızlığa göğüs gerdikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek?’ dedi.

elinde-kursunla-kursuye-cikan-meral-aksener-esti-gurledi.jpg

‘BEN KİMİNLE UĞRAŞACAĞIMI ÇOK İYİ BİLİRİM’

Konuşmasından sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ‘Recep Bey, sen hiç merak etme ben kiminle uğraşacağımı çok iyi bilirim. Kul hakkı yiyenlerle, terörist başının mektubunu devletin televizyonunda okutanlarla, emekliden, işçiden, memurdan esirgediği milyarlarca lirayı rant şebekelerinin altına serenlerle uğraşırım. Milletine yalan söyleyen, sesini duymayanlarla, saraylarda keyif çatanlarla uğraşırım sen sevsen de sevmesen de, gıcık olsan da uğraşmaya devam edeceğim.’ dedi.

elinde-kursunla-kursuye-cikan-meral-aksener-esti-gurledi-001.jpg

‘BİZİ BU KURŞUN MU SİNDİRECEK?’

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İstanbul İl binasına isabet eden kurşunla ilgili bir kez daha tepkisini dile getiren Akşener, kürsüdeki kurşunları eline aldı ve yere fırlatarak, ‘Söyleyin Sinan Ateş durdu mu? Bunca tehdide direndikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu korkutacak? Söyleyin Ömer Halisdemir korktu mu? Bunca ahlaksızlığa göğüs gerdikten sonra şimdi bizi bu kurşun mu sindirecek?’ dedi.