Emin Pazarcı’dan CHP belediyelerine çağrı! 8.500 TL ikramiyeyi SİZ VERİN!

Bugün akşam Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan Gazeteci Emin Pazarcı CHP’li yetkililere seslenerek ‘CHP Belediyesi çalışanları için 8.500 TL bayram ikramiyesi verin’ dedi ve gelen karşılığa kimse inanamadı!

Emin Pazarcı’dan CHP belediyelerine çağrı! 8.500 TL ikramiyeyi SİZ VERİN!

Emin Pazarcı’dan CHP belediyelerine çağrı! 8.500 TL ikramiyeyi SİZ VERİN!A Haber ekranlarında canlı olarak yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına katılan Gazeteci Melih Altınok, CHP’nin geçtiğimiz aylarda meclise sunduğu bayram ikramiyesi ile ilgili düzenleme hakkında CHP’li belediyelere seslenerek; çalışanlarınıza 8.500 TL ikramiye verin şeklinde konuştu. CHP’lilerin konu hakkında yanıtları bakın neler oldu?

Geçtiğimiz günlerde CHP grubundan Meclis’e sunulan emekli vatandaşlara ödenen bayram ikramiyeleri hakkındaki düzenleme uzun süre gündemden düşmemişti. Düzenlemede emekliler için Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda iki kez ödenen bayram ikramiyelerinin en düşük asgari ücret maaşı seviyesinde ödenmesi gerektiği yer alıyordu. Meclis’te reddedilen düzenleme hakkında Gazeteci Emin Pazarcı CHP’li belediyelere çağrılarda bulundu!

ebep.png

SİZ ÇALIŞANLARINIZA ÖDEYİN

Melih Altınok ile Sebep Sonuç programında CHP grubuna seslenen Gazeteci Emin Pazarcı şu ifadeleri kullandı:

“CHP yönetiminde birçok belediye var. Öyleyse kendileri belediyelerindeki çalışanlarına teklif verdikleri 8.500 TL’lik bayram ikramiyesini versin diyoruz, kimseden ses çıkmıyor!”