Emine Erdoğan MHP Milletvekili adayı olarak çıkardı! Son ana kadar adını sır gibi sakladılar!

Cumhur İttifakı'ndan milletvekili aday isimleri gelmeye devam ediyor. gündemde Emine Erdoğan'ın MHP milletvekili adayı oldu söylentileri konuşuluyor! Peki, bu haberin ne kadarı doğru?

Emine Erdoğan MHP Milletvekili adayı olarak çıkardı! Son ana kadar adını sır gibi sakladılar!

Emine Erdoğan MHP Milletvekili adayı olarak çıkardı! Son ana kadar adını sır gibi sakladılar! Millet İttifakı’nın iç çatışmalarına güzel bir mesaj vermek isteyen Cumhur İttifakı, Emine Erdoğan’ı MHP Milletvekili aday listesine yazdı! Peki, Emine Erdoğan neden Ak Parti’den değil de MHP’den milletvekili adayı oldu?

Cumhur ittifakı aralarındaki ayrılmaz bağı ve birlikteliklerine bir kez daha göstermiş oldu! Cumhur İttifakı, Millet İttifakı’nın aralarında yaşadı iç çatışmalara rağmen; biz halen bir aradayız, hiçbir sorunumuz yok mesajını vererek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için çekilen ‘Reis’ filminde Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı canlandıran isim, MHP Muğla milletvekili adayı oldu! Sayın Emine Erdoğan’ı Reis filminde kim oynuyordu?

zlem.png

EMİNE ERDOĞAN’I CANLANDIRAN İSİM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu alan ‘Reis’ filminde Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ a hayat veren isim Özlem Balcı olmuştu. Özlem Balcı şu anda Muğla ilinde MHP milletvekili adayı olarak ilk sırada yer aldı!

SEKSENLERDE ROL ALDI

Aslen Seydikemer doğumlu olan Balcı, Reis filminde Emine Erdoğan karakterini canlandırmış ve ondan önce TRT1 ekranlarının en uzun soluklu projelerinden biri olan ve halkın severek takip ettiği dizi Seksenler’de yer almıştı.

MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ ADAYI LİSTESİ

MHP grubunun Mersin için açıkladığı milletvekili adayı listesi şu şekilde;

1’inci sırada Özlem Balcı,

2. sırada Ertuğrul Avcı,

3. sırada Mevlüt Kiriş,

4. sırada Abdulkadir Tekin,

5. sırada Şevket Tokur,

6. sırada Hilmi Başpınar ve

7. sırada Neslihan Doğangül Önder yer alıyor.