Erdoğan ile Bahçeli 50 dakikalık görüşmede ne konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü programının dışına çıkarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Sürpriz görüşme 50 dakika sürerken görüşmenin Ayrıntıları da merak konusu oldu.

Erdoğan ile Bahçeli 50 dakikalık görüşmede ne konuştu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye evinde ziyaret etti. Saat 14.00'te bir araya gelen 2 Lider yaklaşık 50 dakika görüştü. Görüşmenin ardından Ankara kulislerinden ilk bilgiler gelmeye başladı. İddiaya göre iki liderin görüşmesi yerel seçim ekseninde gerçekleşti.

ANKARA KULİSLERİ HAREKETLENDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da programının dışına çıkarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi evinde ziyaret etti. Erdoğan ve Bahçeli arasındaki görüşme yaklaşık 50 dakika kadar sürdü. Görüşmede neler konuşulduğu merak konusu olurken zirvenin ardından Ankara kulisleri de hareketlendi.

MHP VE AK PARTİ YEREL SEÇİMLER İÇİN ORTAK ÇALIŞMA YAPACAK İDDİASI

CNN TÜRK Ankara temsilcisi Dicle Canova, görüşmeyle ilgili yerel seçim hazırlıklarına dikkat çekti. İki partinin Yerel seçimde yapacağı işbirliği açısından bu toplantının önemli olduğunu vurgulayan Canova, Cumhur ittifakının belediye meclisinde çoğunluğu sağlaması amacıyla önemli bir işbirliği olabileceğini dile getirdi. AK Parti ve MHP arasında ortak çalışmaların Bugün itibarıyla başladığını söylemenin mümkün olduğunu belirten Canova, yerel yönetimlere yönelik işbirliği için Parti kurmaylarına talimat verilebileceğini dile getirdi.

30 BÜYÜKŞEHİRDE ORTAK ÇALIŞMA OLACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasında yapılan görüşmede 30 büyükşehirde hem Büyükşehir Belediyesi hem de ilçeler için bir işbirliğinin söz konusu olabileceğini belirten Canova, İstanbul ve Ankara'nın çok kritik 2 il olduğunu dile getirdi. Cumhuriyet halkının Belediye meclisini alabilmek için stratejiyi kovaladığını da belirten Canova, 51 ilde işbirliği kapsamının genişleyebileceğini dile getirdi.