Flaş! Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği iddia edildi

Türkiye seçime giderken flaş gelişmeler yaşanıyor. Seçime son 2 gün kala Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesi son dakika olarak gündemdeki yerini korurken ortaya atılan bir iddia gündemi hareketlendirdi.

Flaş! Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği iddia edildi

Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin yankıları sürerken bir iddia da Sinan Oğan’la ilgili geldi. ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın da seçimlere günler kala adaylıktan çekileceği iddia edildi. Ortaya atılan bu iddia siyaset gündeminde geniş bir yer bulurken gözler Cumhurbaşkanı adayı Oğan’a çevrildi.

SEÇİME GÜNLER KALA GÜNDEM YOĞUN

2023 seçimlerine 2 gün kalırken siyaset gündemi oldukça yoğun. Bugün Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’den gelen son dakika açıklaması gündemi bir hayli hareketlendirdi. Hem Türkiye, hem de siyaset gündemine oturan bu gelişme sonrası yeni bir iddia ortaya atıldı. Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından aynı şekilde Sinan Oğan’ın da adaylıktan çekileceği konuşulmaya başlandı.

flas-sinan-oganin-da-adayliktan-cekilecegi-iddia-edildi.jpg

SİNAN OĞAN ADAYLIKTAN ÇEKİLECEK Mİ?

ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın da Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekileceği iddiaları gündeme geldi. 14 Mayıs günü 4 Cumhurbaşkanı adayı ile seçime gidilecekti. Bugün Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesinin ardından aday sayısı 3 olarak güncellendi. Sinan Oğan’ın iddia edildiği gibi adaylıktan çekilmesi halinde seçim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında gerçekleşecek. Henüz Sinan Oğan’dan adaylıktan çekileceğine dair iddialarla ilgili herhangi bir resmi açıklama gelmedi.

flas-sinan-oganin-da-adayliktan-cekilecegi-iddia-edildi-001.jpg

SİNAN OĞAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekileceğine dair iddiaların gündeme gelmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 'sonuna kadar mücadeleye devam dedi ve şu notu ekledi; 'Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple bu akşam İstanbul'dayım. Habertürk TV'de. Yarın Ankara'da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara'da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz.'