Hakan Peker İYİ Parti’ye katıldı! Belediye Başkan adayı olacak

Ünlü sanatçı Hakan Peker, İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin grup toplantısında Peker’e rozetini bizzat taktı. Peker, Safranbolu Belediye Başkan adayı olacak.

Hakan Peker İYİ Parti’ye katıldı! Belediye Başkan adayı olacak

Hakan Peker, İYİ Parti rozetini taktı ve İYİ Parti’ye katıldı. Ünlü sanatçının Safranbolu Belediye Başkanı olmak için çalışmalar yaptığı biliniyordu. Bugün İYİ Parti Grup Toplantısında kürsüye çıkan Hakan Peker’in rozetini bizzat İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

İYİ PARRTİ'YE SÜRPRİZ BİR İSİM KATILDI

Ünlü sanatçı Hakan Peker, İYİ Parti'ye katıldı. Bir süredir Safranbolu Belediye Başkanı olmak için çalışmalar yaptığı bilinen Peker, bugün İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti Grup Toplantısında ismi anons edilen Peker'in rozetini ise bizzat İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı.

SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLACAK

İYİ Parti'nin bugünkü grup toplantısının başında Hakan Peker'in ismi anons edilerek sahneye davet edildi. Peker'in anonsu sırasında 'Aramızda bulunan kıymetli misafirimiz' ifadelerinin kullanılması üzerine Akşener araya girdi ve 'Yok artık misafir değil' diyerek müdahale etti. Bunun üzerine Peker, 'Ünlü pop müzik sanatçısı, şarkı sözü yazarı, müzik yapımcısı ve eski Pop-Sal Başkanı, milli şuuru yüksek, vatan sevdalısı, Karabük Safranbolu Belediye Başkan adayımız Sayın Hakan Peker'i Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener tarafından rozeti takılmak üzere kürsüye davet ediyorum.' anonsuyla kürsüye davet edildi.

hakan-peker-iyi-partiye-katildi-belediye-baskan-adayi-olacak.jpg

ROZETİNİ BİZZAT AKŞENER TAKTI

Kürsüye davet edilen Hakan Peker'e rozetini bizzat İYİ Parti lideri Meral Akşener taktı ve 'Bir sanatçı, hayatını o yönde kazanan bir arkadaşımız. Memleketine daha iyi işler yapmayı göze alarak belediye başkan adayı oluyor ve kayıplarının hiçbiri umurunda değil. Allah razı olsun.' açıklamasında bulundu.