Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hafta sonu bir AVM'de kumpir yerken görüldü

Son günlerin çok konuşulan isimlerinden olan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, hafta sonu Ankara'da bir AVM'de yemek katında kumpir yerken görüntülendi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hafta sonu bir AVM'de kumpir yerken görüldü

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hafta sonunda Ankara'da bir AVM'de Restoran katında kumpir yerken görüntülendi. Sosyal medyada yayınlanan görüntüler kısa süre içinde gündeme oturdu. Mehmet Şimşek'in bu görüntülerine kullanıcılar da kayıtsız kalamadı. Hazine ve Maliye Bakanı'nın tercih ettiği Restoranda daha önce 60 liradan satılan sade kumpirin fiyatı ise vergi artışları ve enflasyon sonrası 102 TL'ye yükseldi.

Son Günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek hafta sonu Ankara'da bir AVM'de kumpir yerken görüntülendi. Alışveriş merkezinin Restoran katına çıkan ve burada kumpir yiyen Mehmet Şimşek vatandaşın kameralarına yansıdı. Görüntüler kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.

SADECE BİR KORUMA POLİSİ EŞLİK ETTİ

Mehmet Şimşek Yanımda sadece bir koruma polisi ile birlikte AVM'ye gelerek en üst katta bulunan Restoran katına çıktı. Bir kumpir restoranına oturan Mehmet Şimşek, siparişini vererek sıradan bir vatandaş gibi hazırlanmasını bekledi.

Mehmet Şimşek bakanlık koltuğuna oturduğunda 80 lira olan bir karışık kumpir şu anda en ucuz 155 TL'den satışa sunuluyor. Bakanın kumpir yediği restoranda da sade kumpirin fiyatının 105 TL'ye yükseldiği öğrenildi.

mehmet-simsek-2.jpg

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI YORUMSUZ KALAMADI

Mehmet Şimşek'in yanında koruma ordusu olmadan bir AVM'de yemek yemesi sosyal medya kullanıcılarının takdirini topladı. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise işi mizaha vurdu. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in kumpir yemesini yorumlayan sosyal medya kullanıcıları bakan Kemer sıkmaya başlamış yorumları yaptı.