HÜDA PAR’lı vekil Serkan Ramanlı Milletvekili yemini etti

14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinin kesin sonuçları YSK tarafından ilan edildi ve bugün TBMM’de 28. yasama döneminin ilk oturumu başladı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yönettiği Meclis oturumunda Milletvekili yemin töreni başladı.

HÜDA PAR’lı vekil Serkan Ramanlı Milletvekili yemini etti

TBMM’de 28. yamasa dönemi bugün başladı. TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem Milletvekili Yemin Töreni için bugün saat 14.00’te toplandı. Bahçeli’nin yemin etmesiyle başlayan tören, diğer vekillerin yemin metnini okumasıyla devam ediyor. Milletvekilleri, tek tek kürsüye çıkarak yemin metnini okuyarak ant içiyor. Bugün tüm gözlerin çevrildiği isim olan HÜDA PAR’lı vekil Serkan Ramanlı, günün en çok araştırılan ismi oldu. HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, Meclis’te kürsüye çıkarak Milletvekili metnini okuyarak yemin etti.

SERKAN RAMANLI MECLİS’TE YEMİN ETTİ

28. Dönem Milletvekilleri bugün tek tek kürsüye çıkarak yemin ediyor. TBMM'de gerçekleştirilen Milletvekili Yemin Töreni devam ediyor. Gece geç saatlere kadar devam etmesi beklenen yemin töreninde gözlerin çevrildiği isimlerden biri de HÜDA Par Batman Milletvekili Serkan Ramanlı oldu. 14 Mayıs seçimlerine AK Parti listesinden giren HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, Batman Milletvekili seçildi. Ramanlı, bugün Meclis kürsüsüne çıkarak yemin metnini okudu.

hudaparli-vekil-serkan-ramanli-milletvekili-yemini-etti.jpg

HÜDA PAR VEKİLLERİNİN YEMİN METNİNİ OKUMAYACAĞI İDDİALARI YALANLANDI

Seçim sürecinde sık sık gündeme gelen iddialardan biri de HÜDA PAR Milletvekillerinin Meclis’te yemin metnini okumayacağı olmuştu. Parti kaynaklarından bu iddialara yalanlama gelmişti. Yine HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da gündemdeki bu iddialarla ilgili açıklama yapmış ve TBMM’de düzenlenecek Milletvekili Yemin Töreni’nde HÜDA PAR vekillerinin yemin metnini okumayacağına dair iddiaların asılsız olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer vermişti; ‘Milletvekili yeminini elbette okuyacağız. Herhangi bir ekleme veya çıkarma gibi bir düşüncemiz yok. Böyle bir şey mümkün değil. Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek için buraya geldik. Şov yapmaya gelmedik.’