İmamoğlu’ndan Erdoğan’a yanıt geldi! ‘Bir çivi bile çakamadı’ demişti

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hakkında söylediği ‘bir çivi bile çakamadı’ sözlerine karşılık geldi! Bakın İmamoğlu Erdoğan’ a ne cevap verdi?

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a yanıt geldi! ‘Bir çivi bile çakamadı’ demişti

İmamoğlu’ndan Erdoğan’a yanıt geldi! ‘Bir çivi bile çakamadı’ demişti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bakırköy’de İş Bankası Mensupları Sitesi’nde bulunan riskli yapıların yıkımı esnasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi hakkında yaptığı eleştirilere karşı açıklamalarda bulundu! Bakın İmamoğlu Erdoğan’ın hakkında yaptığı eleştiriler hakkında neler söyledi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında eleştirilerde bulunarak şu ifadeleri kullandı:

17.png

DÖRTTE BİRİ ANCAK BİTTİ

“3 yıl geride kaldı, bu büyükşehir belediyesi İstanbul’a bir çivi dahi çakamadı bu zaman dek. Dörtte biri henüz biten bir viyadük dışında ortada hiçbir şey yok! Biz gece gündüz çalışarak hattımızı tamamladık!”

İMAMOĞLU VERİLER İLE KONUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sözlerine bilimsel veriler ile yanıt vererek şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanı’ndan 24 kat fazla iş üretmişim 4 yıl süre zarfı içerisinde! Ondan önce de Nurettin Sözen, kendisinden 5-6 kat fazla iş üretmiş durumda! Karşısında kocaman bir çivi çakmış İmamoğlu duruyor hem de 13.27 kilometre yol yaparak!”