İYİ Parti Eskişehir Belediye Başkan adayı açıklandı

2024 Yerel Seçimler yaklaşırken gözler partilerin belediye başkan adaylarına çevrildi. En çok merak edilen Ankara, İstanbul ve İzmir’in adayları olurken İYİ Parti, Eskişehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

İYİ Parti Eskişehir Belediye Başkan adayı açıklandı

İYİ Parti, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Melih Aydın olduğunu duyurdu. İYİ Parti, 2024 Yerel Seçimlerine kendi adayları ile girme kararı almıştı.

İYİ PARTİ SEÇİME KENDİ ADAYLARI İLE GİRECEK

Türkiye, 2023 Genel Seçimler'in ardından 2024 Yerel Seçim gündemine girdi. Yerel Seçimin 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı. Siyasi partilerin de Yerel Seçim hazırlıkları yavaş yavaş başlarken Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakı'nda yer alan İYİ Part, 2024 Yerel Seçimleri'ne kendi adayları ile gireceğini duyurmuştu.

İYİ PARTİ'NİN ESKİŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

Yerel Seçim tarihinin belli olmasının ardından gözler partilerin çıkaracağı Belediye Başkan adaylarına çevrildi. Hangi ilden hangi isimler aday oacak merakla beklenirken özellikle de Ankara, İstanbul ve İzmir adayları merak ediliyor. İYİ Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı belli oldu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Eskişehir'e gerçekleştirdiği ziyarette basın mensuplarına yaptığı açıklamada İYİ Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Melih Aydın olacağını duyurdu.

iyi-parti-eskisehir-belediye-baskan-adayi-aciklandi-004.jpg

MELİH AYDIN KİMDİR?

2024 Yerel Seçimleri'nde İYİ Parti'nin Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olacağı açıklanan Melih Aydın, 1987 yılında Eskişehir'de dünyaya geldi. İlkokuldan üniversite eğitimine kadar tüm eğitim hayatını Eskişehir'de tamamlayan Aydın, İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümünden mezundur. Yaklaşık 13 yıldır işleri dolayısıyla hem memleketi Eskişehir'de hem de Ankara'da ikamet ediyor. Aydın, AVM içi eğlence merkezi işletmeciliği, açık alan lunapark faaliyetleri ve lunapark makineleri üretimi yapmakta.