İYİ Parti lideri Meral Akşener Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı Yurt genelinde Coşku ile kutlanıyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de bugün beraberindeki heyetle Anıtkabir'i ziyaret etti.

İYİ Parti lideri Meral Akşener Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yılı kutlamaları devam ediyor. yurt genelinde büyük bir Coşku ile kutlanan Cumhuriyet Bayramı’nda Anıtkabir'de ziyaretçi rekoru kırdı. bugün Anıtkabir'i ziyaret edenler arasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de vardı. Meral Akşener Anıtkabir ziyareti sırasında “Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacağız" diyerek Cumhuriyet Bayramı mesajını paylaştı.

29 Ekim 1923'te ilan edilen cumhuriyetin 100. Yılı yurt genelinde büyük bir coşku ve törenlerle kutlanıyor. Cumhuriyet Bayramı Dolayısıyla Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtkabir’deki kabri de ziyaretçi rekoru kırdı. sabah saatlerinden bu yana Anıtkabir'e çok sayıda vatandaş Akın ederken siyasi isimler de ziyaret gerçekleştirdi. Devlet Erkanının katılımı ile Anıtkabir'de düzenlenen törene İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı. Meral Akşener ardından Partililerle birlikte Anıtkabir'i bir kez daha ziyaret etti.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Anıtkabir ziyaretinin ardından sosyal medya hesabından da bir açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına ulaşmanın büyük gururu ile Anıtkabir'de, Atamızın huzurundaydık.

Dün olduğu gibi bugün ve yarın da tarihimizi özümüzde, Atamızı gönlümüzde, milletimizi de başımızın üzerinde taşıyacak; Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olacağız.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun".