İYİ Parti seccade olayında Kılıçdaroğlu’na böyle destek çıktı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabıyla basması siyaset gündeminde yer almaya devam ediyor. Ortalığı karıştıran bu olayla ilgili İYİ Parti’den Kılıçdaroğlu’na destek geldi.

İYİ Parti seccade olayında Kılıçdaroğlu’na böyle destek çıktı

Günlerdir tartışılan seccade olayı ile ilgili konuşan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabıyla basmasıyla ilgili kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı. Kılıçdaroğlu’nun bu olayın ardından yaşadığı üzüntüyü hatırlatan Zorlu, ‘Buradan bir istismar aracı çıkarılması gayreti milletimizin önünde cereyan ediyor.’ dedi. İşte İYİ Parti Sözcüsü Zorlu’nun seccade olayı ile ilgili açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

‘BÖYLE BİR İSTİSMARA KARŞIYIZ’

Millet İttifakı’nın ortak Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seccadeye ayakkabıyla bastığı karelerle ilgili gözlerin çevrildiği İYİ Parti’den açıklamalar geldi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, yaşanan olayı değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’na drestek çıkan Zorlu, Kılıçdaroğlu’nun bu olayın ardından özeleştiri yaptığını söyledi ve yaşadığı üzüntüyü dile getirdiğini hatırlattı. Buradan bir istismar aracı çıkarılması gayreti olduğunu söyleyen Zorlu, ‘Böyle bir istismara da karşıyız. Elbette kutsallarımız, milletimizi bir arada tutan değerler sistemi bizim için çok önemli.’ ifadelerini kullandı.

iyi-parti-seccade-olayinda-kilicdarogluna-boyle-destek-cikti.jpg

‘SİYASET UZLAŞMADIR’

Bu seçim sürecinde barış ve huzur içinde bir siyaset ikliminin yaşanmasını istediklerini vurgulayan İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, ‘Siyaset, sadece çıkar çatışması değil, uzlaşmadır. TBMM’de sayısız önergeler verdik, siyasi iktidara uyarılar yaptık. Depremin olduğu gün ‘Devletin sesini duyma zamanıdır’ diyen bir genel başkana sahibiz. Böyle bir sorumluluğu tüm siyaset kurumunda görmek istiyoruz. Özetle, bu dile ortak olmamak adına tüm siyasi partilerimizi birleşmeye davet ediyorum.’ dedi.

iyi-parti-seccade-olayinda-kilicdarogluna-boyle-destek-cikti-001.jpg