İYİ Parti'de deprem! Aytun Çıray istifa etti

Seçim sonrası İYİ partide istifaların ardı arkası kesilmiyor. Bugünkü istifa haberi ise İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili ve genel başkan Baş Danışmanı Aytun Çıray’dan geldi. Çıray Partisi'nden istifa ettiğini duyurdu.

İYİ Parti'de deprem! Aytun Çıray istifa etti

Genel seçimlere millet ittifakı ile giren iyi Parti'de istifa deprem yaşanıyor. İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili ve genel başkan Başdanışmanı Aytun Çıray partisinden istifa ettiğini açıkladı. İstifaa mektubunu yayınlayan Aytun Çıray, İYİ Parti'de Meral Akşener’e karşı önemli bir öfke sele olduğunu belirterek ülkeyi Uçurumun Kenarına getiren şeyin laiklik karşıtı hareketler olduğunu vurguladı. Aytun Çıray mektubunun sonunda ise millet ittifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞINDAN ÇEKİLMİŞTİ

İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray, 14 Mayıs'a yapılacak seçimler öncesinde yeni dönem milletvekilliği adaylığından çekilmişti. Aynı zamanda İYİ Parti kurucu genel sekreteri olarak tanınan Aytun Çıray, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Çıray, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iyi Parti'de Meral Akşener’e karşı bir öfke Seli olduğunu belirtirken "Kurucu Genel Sekreteri olarak yola çıktığım ve birçok görevde bulunduğum İYİ Parti’den istifa ediyorum" ifadelerine yer verdi.